ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα 90λεπτο Χ-αμένο και για τους δύο...

Ένα δυνατό αλλά πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι έλαβε σήμερα μέρος στην Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης και τον Παναθηναϊκό να κολλάνε στο μηδέν.
Τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και οι δύο ομάδες τις είχαν κυρίως στο πρώτο μέρος.Διαμαρτύρεται για πέναλτι ο Απόλλων .

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές.Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτός που «έδωσε παρών » πρώτος με δοκάρι στο 9' με κεφαλιά του Ελμπάζ και τον Βλαχοδήμο να βρήσκει με τα ακροδάχτυλα του την μπάλα και να την στέλνει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του.Στο 11' άμεση απάντηση από τον Παναθηναϊκό, με τον Τσόβιτς να αποκρούει πλασέ του Άλτμαν.Στο 21' δοκάρι και για τους πράσινους, όπου μία σέντρα-σουτ του Γιόχανσσον κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσόβιτς.Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει , ωστόσο το γκολ δεν μπόρεσε να έρθει.Στο 39' είχαμε αναγκαστική αλλαγή του Κούρου όπου πέρασε έξω και ο Χουάρες πήρε την θέση του.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης είχε πολλές μονομαχίες και φάουλ, κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.Πολλά τα φάουλ και το άγχος των δύο ομάδων . Σαν να περίμενε η μία την...κίνηση της άλλης για να την εκμεταλλευτεί . Στο 74' έχουμε την πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Ελμπάζ να περνάει τον Κολοβέτσιο αλλά το σουτ του να καταλήγει άουτ.Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων στο 90' για πέναλτι , όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ινσούα.

Απόλλων Σμύρνης (4-3-3): Τσόβιτς – Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (39’ λ.τ. Χουάρες) - Παπάζογλου, Τσουκαλάς (62’ Μενδρινός), Κονέ – Αλμπάνης, Ντεβέσα (76’ Ανιέτε), Ελμπάζ

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Βλαχοδήμος - Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα – Κουρμπέλης, Τζανδάρης (90’ Πίσπας) – Χατζηγιοβάνης (80’ Κουντουριώτης) , Άλτμαν (75’ Στάικος), Λουντ – Δώνης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code