ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ουάσινγκτον Ντα Σίλβα


Στην τέταρτη μεταγραφή του κατά τη χειμερινή περίοδο που διανύουμε προχώρησε ο

Πανιώνιος, οι διοικούντες του οποίου ολοκλήρωσαν σήμερα τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Ουάσινγκτον από την Πορτογαλική Ντεσπορτίβο Άβες.

Ο 29χρονος Ουάσινγκτον Σαντάνα Ντα Σίλβα είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ και έχει διαγράψει σπουδαία πορεία σε ομάδες της πατρίδας του. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στις Μποταφόγκο, Τομπένσε, Φιγκεϊρένσε, Σιανόρτε, Πεναπολένσε, Ζόινβιλ, Παλμέιρας και Παρανά. Στην Ευρώπη είχε ένα πέρασμα από τη Σερβική Τελεόπτικ το 2008, ενώ από το 2015 βρίσκεται στην Πορτογαλία, αρχικά για λογαριασμό της Νασιονάλ και στη συνέχεια για τη Ντεσπορτίβο Άβες, με την οποία μετρά φέτος 8 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ουάσιγκτον Σαντάντα Ντα Σίλβα. Ο Ουάσινγκτον Σαντάνα γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1989 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Τα ποδοσφαιρικά του βήματα τα ξεκίνησε από την βραζιλιάνικη Forca το 2005 ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην ομάδα της Figueirense. Το 2008 βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη καθώς αγωνίστηκε με την φανέλα της Σέρβικης Teleoptik για να επιστρέψει έναν χρόνο αργότερα εκ νέου στην Βραζιλία και να αγωνιστεί με τις παρακάτω ομάδες: Botafogo, Tombense, Cianotre, CRAC, Penapolense, Joinville, Palmeiras και Parana. Από το 2015 και έπειτα βρέθηκε στην Πορτογαλία και την Primeira Liga με την φανέλα των Nacional και Desportivo Aves".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code