ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Κρασνοντάρ 0-2

Την ήττα με 2-0 από τη σαφώς πιο έτοιμη Κρασνοντάρ γνώρισε ο Ολυμπιακός το Σάββατο στο πρώτο του εφετινό φιλικό παιχνίδι.
Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα για τον Ερίκ Αμπιντάλ, 22 παίκτες χρησιμοποίησε ο Μίτσελ.Από τη στιγμή που ο Μίτσελ ήθελε να χρησιμοποιήσει σχεδόν το σύνολο των παικτών που είχε στη διάθεσή του, ήταν σαφές ότι η συνοχή θα χανόταν.

Ο Ολυμπιακός άρχισε μ' ένα 4-4-2 και τους Διαμαντάκο και Σαβιόλα μπροστά σε μία προσπάθεια να παίξει επιθετικά κόντρα σ' έναν αντίπαλο πιο έτοιμο που σε λίγες ημέρες θα δώσει επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Στα πρώτα 25-30 λεπτά ο πρωταθλητής δεν έπαιξε άσχημα. Είχε ταχύτητα, αλληλοκάλυψη στην άμυνα και φορές που πάτησε περιοχή. Παρά την αξιόλογη παρουσία του Κολοβού στη συνέχεια όμως, οι Ρώσοι άρχισαν να κυριαρχούν και να εκμεταλλεύονται τις μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές της ελληνικής ομάδας.

Στο 42' ο Ζοαζίνιο άνοιξε το σκορ για την Κρασνοντάρ (σε μία φάση που η άμυνα του Ολυμπιακού απουσίαζε) ενώ στο 47' από στημένη φάση ο Σίγκουρτσον έκανε το 2-0.

Οσο και αν προσπάθησε ο πρωταθλητής Ελλάδας στη συνέχεια (χρησιμοποιήθηκαν οι Αμπιντάλ, Τσόρι και Φουστέρ) δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι πολύ καλό.  Ουδόλως πάντως προβληματίστηκε ο χαμογελαστός Μίτσελ ο οποίος θα ανησύχησε περισσότερο για ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Εντιγκά παρά για την εικόνα του ματς.

Σχόλιο: Είναι από τα φιλικά που ο απλός θεατής δεν μπορεί να εξάγει κάποιο σοβαρό συμπέρασμα. Με τον Μίτσελ να χρησιμοποιεί 22 παίκτες, θα έλεγε κανείς ότι το ματς έγινε για να ξεπεράσουν οι ποδοσφαιριστές του το στάδιο του πιασίματος και για να πάρουν οι νέοι την πρώτη κρυάδα. Πιο ασφαλή συμπεράσματα προσεχώς και κατά προτίμηση στα ματς που ο Ολυμπιακός θα έχει φουλ ρόστερ, μετά την επιστροφή των διεθνών.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μέγιερι (46'Χουτεσιώτης) Σαλίνο, 46' (Βατουσιάδης), Μπονγκ (46' Ελαμπντελαουί), Σιόβας (46' Αμπιντάλ), Αυλωνίτης (46' Βούρος), Μπουχαλάκης (46' Φουστέρ), Γιαταμπαρέ (46' Εντινγκά), Ντοσεβί (46' Γκαζαριάν), Βλαχοδήμος (30' Κολοβός, 60' Τσόρι), Σαβιόλα (30' Σάλιακας, 60' Κάταϊ), Διαμαντάκος (46' Παπάζογλου).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code