ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λέγκια Γκντανσκ - Παναθηναϊκός 4-0

Τα σοβαρά αμυντικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό σε βαριά ήττα από την Λέγκια Γκντανσκ με 4-0 στο δεύτερο φιλικό του επί πολωνικού εδάφους.
Αποβλήθηκε ο Νίκος Καρέλης στο 63ο λεπτό.Καλά στοιχεία έδειξαν οι "πράσινοι" (σ.σ. "μπλε" εν προκειμένω) μέχρι το 18ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου ο Χρήστος Δώνης αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ κι ο Μλάντεν Πέτριτς ως "δεκάρι" στο 4-4-2 (με ρόμβο) του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε ψηλά, είχε γρήγορες επιστροφές, ενώ τα μπακ (Νάνο-Παναγιώτης Σπυρόπουλος) ανέβαιναν αρκετά συχνά για να ενισχύσουν την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι συχνές διακοπές, πάντως, (στο 6ο λεπτό τραυματίστηκε ο διαιτητής και στο 18ο ο καπνός από τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί απέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα) απορύθμισαν τους "πράσινους", οι οποίοι προσπάθησαν -ανεπιτυχώς- να επιτεθούν οργανωμένα.

Η Λέγκια είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις των... καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, αλλά ο Βράνιες έχασε πέναλτι (η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ).

Ο Γιάννης Αναστασίου άρχισε να κάνει αλλαγές και να δοκιμάζει διάφορα συστήματα, αλλά η αποβολή του Νίκου Καρέλη στο 63ο λεπτό αποσυντόνισε πλήρως το "τριφύλλι", το οποίο έκανε τεράστια αμυντικά λάθη και μέσα σε 12 λεπτά δέχθηκε τέσσερα γκολ!

Σχόλιο: Αν ο Παναθηναϊκός δεχόταν 1-2 γκολ με 10 παίκτες δεν θα γινόταν τόση φασαρία. Από τη στιγμή όμως, που δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 12 λεπτά και η αμυντική του λειτουργία ήταν κάκιστη, τότε υπάρχει θέμα. Ίσως αυτή η βαριά ήττα να κάνει καλό στο "τριφύλλι", το οποίο έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ξεκίνημα, αλλά θα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια. Χρόνος υπαρχει...

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (63' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (46' Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Κουτρουμπής (63' Μπούρμπος), Μέντες (77' Ρισβάνης), Δώνης (46' Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν (63' Χουχούμης), Πέτριτς (63' Ντίνας), Μπεργκ (77' Ιμεράι), Κλωναρίδης (46' Καρέλης).

Λέγκια: Τρέλα, Πιετρόφσκι, Γκανίτσκι, Βαλέντε, Λέκοβιττς, Μακουσέφσκι, Πόριτσουκ, Βράνιες, Παβλόφσκι, Ντιζέφσκι, Σαντάγιεφ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code