ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στην Ισπανία!

Αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα στην La Liga.

Τέσσερις αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα για την 28η αγωνιστική στην Ισπανία, παιχνίδια κομβικής σημασίας για την παραμονή αλλά και για την κορυφή. 

Ξεκινάμε από το Κορνέλα ελ Πρατ, την άλλοτε "καυτή" έδρα της Εσπανιόλ, που στις 15:00 αντιμετωπίζει την Αλαβές. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους αν θέλουν να έχουν ελπίδες παραμονής στη κατηγορία, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Ο προπονητής των γηπεδούχων Αμπελάρδο θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σεμπάστιεν Κόρτσια και Ντιέγκο Λόπεθ. Ενώ οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην 14η θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς, θέλουν μια και καλή να κοιτάξουν ψηλά μιας και ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους. Μόνη απουσία για τους φιλοξενούμενους αυτή του έμπειρου στράικερ Χοσέλου. 

Από εκεί μεταφερόμαστε στο Μπαλαΐδος, όπου η Θέλτα θα υποδεχθεί την φιλόδοξη Βιγιαρεάλ στις 18:00. Ματς με πολύ έντονο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν διασφαλίζοντας το τρίποντο να βρεθούν 2 μόλις βαθμούς πίσω από την Βαλένθια που αυτή τη στιγμή κρατά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και την 7η θέση. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Στο αγωνιστικό η μόνη σημαντική απουσία είναι αυτή του Ραμίρο Φούνες Μόρι για τα "Κίτρινα Υποβρύχια".

Ντέρμπι με φόντο την παραμονή στη La Liga και στο Εστάδιο Μουνισιπάλ ντε Μπουτάρκε, όπου θα ταξιδέψει η Βαγιαδολίδ για να αντιμετωπίσει την γηπεδούχο Λεγκανές. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όντας στην προτελευταία θέση με 23 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι λίγο πιο πάνω στην 15η με 29. Αμφότερες οι ομάδες δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη που θα τις βοηθήσει σημαντικά στην αποφυγή του υποβιβασμού. Η μόνη αμφίβολη συμμετοχή είναι αυτή του Αλεξάντερ Σιμανόφσκι που ήταν τραυματίας από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδος. 

Το αποψινό πρόγραμμα κλείνει με την πρωτοπόρο της La Liga Santander Μπαρτσελόνα να φιλοξενείται στο Σον Μοίς από τους νησιώτες της Μαγιόρκα στις 23:00. Όλοι περιμένουμε να δούμε την ομάδα του Λιονέλ Μέσσι εν δράση, που πάντως μόνο εύκολο έργο δε θα έχει κόντρα σε μια ομάδα που ψάχνει παντού βαθμούς, αφού έχει μπει σε περιπέτειες έχοντας συγκεκριμένα 25 βαθμούς και βρισκόμενη σε θέση που οδηγεί στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Ο Κίκε Σετιέν δε θα έχει στη διάθεσή του τον καιρό τώρα τραυματία Ντεμπελέ, αλλά και τον ανέτοιμο Λενγκλέ. Από τους νησιώτες θα λείπει ο Αγκμπενιένου αλλά και ο δικός μας Λεονάρντο Κούτρης που υπέστη ρήξη χιαστού πριν τη διακοπή. 






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστώ για το σημερινό πρόγραμμα Κωνσταντίνε , πλήρης η ενημέρωσή σου....
Το Θέλτα-Βιγιαρεάλ νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο παιχνίδι και με το over 3.50 goal πολύ πιθανόν.

 




Ad Code