ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι γοήτρου και ανάτασης ηθικού


Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται άκρως συναρπαστικό.


Ο Δικέφαλος του Βορρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή ήταν αρκετά φλύαρος δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Σα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 0-1. Ο Αμπέλ Φερέιρα έριξε το βάρος της προετοιμασίας για το παιχνίδι στο κομμάτι της τακτικής και στις στατικές φάσεις ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό. Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μίσιτς,Κρέσπο,Ζαμπά,Ντάγκλας Αουγκούστο.

Από την άλλη ο φιλόδοξος Παναθηναϊκός ο οποίος έπειτα από την καλή εμφάνιση στο ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Ο προπονητής των πρασίνων Γιώργος Δώνης εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους Πούγγουρα, Μπεκ και Περέα. Η προπόνηση του Τριφυλλιού περιείχε ασκήσεις κατοχής, κυκλοφορίας και τακτικής επιπλέον έγινε και ανάλυση μέσω βίντεο για την βέλτιστη προετοιμασία στο επίπεδο της τακτικής.

Αποστολή Παναθηναϊκού: 
Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπέζης, Μακέντα, Καμπετσής.

Αποστολή ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.


Πιθανή ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Διούδης - Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Ινσούα - Νατζ, Χρ. Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης - Ζαχίντ - Μακέντα.

Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης - Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης - Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί - Σβιντέρσκι, Πέλκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code