ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος-Ξάνθη: Οι Ακρίτες το κίνητρο στη δική τους επανέναρξη!

Δύσκολη αναμέτρηση στο Βόλο στην επανέναρξη και της Ξάνθης στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Πολύ σημαντική αναμέτρηση στο Βόλο σήμερα με το τοπικό ΝΠΣ να υποδέχεται τη Ξάνθη. Οι Ακρίτες ρίχνονται για πρώτη φορά στη μάχη του πρωταθλήματος με την επανέναρξη του, καθώς την περασμένη αγωνιστική ο αγώνας με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στη τοπική περιοχή.

Ο Βόλος δεν έδειξε καλό πρόσωπο και στην ουσία έχασε με κάτω τα χέρια από τον πολύ μαχητικό και πεισμωμένο Πανιώνιο. Τώρα αντιμετωπίζει ξανά μία ομάδα που έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο καθώς μετά τη τιμωρία που επιβλήθηκε στη Ξάνθη, για το θέμα της συνιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και τη τιμωρία για την αλλαγή διοικητικού σχήματος χωρίς ενημέρωση, η ομάδα του Νίκου  Καραγεωργίου είναι μόλις ένα βαθμό μπροστά από τον πρωτελευταίο Παναιτωλικό και τέσσερις από το τελευταίο Πανιώνιο.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα μετά το πέρας των προπονήσεων οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν τις αποστολές των δύο ομάδων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Από τη μεριά του ο Στέφανος Ξηρόφωτος προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1 με το Μελίσσα να παίρνει τη θέση στο αρχικό σχήμα κάτω από τα δοκάρια του τραυματία Γκαραβέλη. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα βρεθούν οι Ντεντάκης, Διαμαντής, λόγω της απουσίας του Δημόπουλου, Οικονόμου και Φεράρι. Η δυάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Τσοκάνη και Μπαλογιάννη, ενώ πίσω από τον προωθημένο Μάντζη θα αγωνιστούν οι Τόρες αριστερά, Μουνίθ στον άξονα και Λύρατζης δεξιά.

Στο στρατόπεδο της Ξάνθης ο Νίκος Καραγεωργίου θέλησε να δώσει ένταση στην ομάδα στις μεσοβδόμαδες προπονήσεις λόγω της επιπλέον βδομάδας με αγωνιστική απραξία. Κάτω από τα δοκάρια θα παρατάξει τον Άμπαντ, έχοντας μπροστά του στην άμυνα τους Μπαξεβανίδη δεξιά, Κασάδο αριστερά και Λισγάρα, Μαλεζά στο κέντρο. Τρία χαφ για τον Έλληνα τεχνικό στον άξονα, στο 4-3-3 που θα επιλέξει, με τους Καμαρά σε ρόλο «6» και τους Κοβάσεβιτς και Μουλέν σε εσωτερικό ρόλο μπροστά του. Δεξιά ο Στάρτζεον και αριστερά ο Εντουάρντο θα πλαισιώνουν το Φοσέ στην επίθεση.

Αναλυτικά οι αποστολές:

ΝΠΣ Βόλος (Στέφανος Ξηρόφωτος): Μελίσσας, Καραγκιόζης, Ντεντάκης, Διαμαντής, Οικονόμου, Φεράρι, Μήτογλου, Κυζιρίδης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Ζοάο, Μαξ, Κορέλας, Λύρατζης, Κάσες.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Θυμιάνης, Κασάδο, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Τερκί, Στάρτζεον, Μουλέν, Κάστρο, Φοσέ.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΝΠΣ Βόλος (4-2-3-1): Μελίσσας, Ντεντάκης, Διαμαντής, Οικονόμου, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Τόρες, Μουνίθ, Λύρατζης και Μάντζης.

Ξάνθη (4-2-3-1): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Κασάδο, Καμαρά, Μουλέν, Κοβάσεβιτς, Εντουάρντο, Στάρτζεον και Φοσέ.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Ώρα: 19:15
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνα), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code