ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Φοσένκα θέλει Σμόλινγκ και Μιχταριάν στη Ρόμα

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμα αλλά στη Ρόμα υπάρχει κινητικότητα σε σχέση με τις μεταγραφές των παικτών. Ο Φονσέκα πήρε θέση για τους παίκτες που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον τους στη Ρώμη.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Ο Σμόλινγκ και ο Μιχταριάν είναι δύο από τους παίκτες που έχουν δείξει ότι μπορούν να σταθούν στις απαιτήσεις της Ρόμα. Ο ένας δανεικός από την Μαν. Γιουνάιτεντ και ο άλλος από την Άρσεναλ , έχουν προσαρμοστεί στην ομάδα και ανάγκασαν τον προπονητή της Φονσέκα να πάρει θέση για το μέλλον τους στη Ρόμα.
Για το Σμόλινγκ τόνισε ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ένας σημαντικός παίκτης που θα τον ήθελε να μείνει στην ομάδα. «Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση στη Μαν. Γιουνάιτεντ και αν είναι εφικτό να μείνει στην ομάδα, αλλά θα τον ήθελα εδώ. Έχει άψογη στάση και είναι σημαντικός για εμάς.»
Για τον Μιχταριάν τόνισε ότι παίρνει τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση και είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κέντρου και της επίθεσης κάτι που έδειξε στο παιχνίδι με τη Λέτσε. « Ο Μίκι παρά τα προβλήματα τραυματισμού που είχε , επέστρεψε και αύξησε την ποιότητα μας.»
Θυμίζω ότι ο Σμόλινγκ την φετινή περίοδο έχει 26 συμμετοχές, όλες βασικός, έχει πετύχει δύο τέρματα και έχει τρεις κίτρινες κάρτες. Από την άλλη ο Μιχταριάν έχει 18 συμμετοχές , πέντε φορές ξεκίνησε βασικός, πέτυχε πέντε τέρματα και έδωσε δύο ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code