ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα (video)


Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες μετά ένα σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Έτσι πήρε ψυχολογία και βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Στους τελευταίους αγώνες η Ρόμα είχε κακές εμφανίσεις και  ανάλογα αποτελέσματα. Ο αγώνας με τη Λέτσε ήταν μια καλή ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες και να κάνει μία καλή εμφάνιση.
Η αλήθεια είναι ότι η Λέτσε δεν έδειξε ότι μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο εκτός από μία αξιοπρεπή ήττα. Ούτε αυτό έγινε γιατί οι Ρωμαίοι τη φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα και την διέλυσαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν η εικόνα του παιχνιδιού. Η Ρόμα κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους. Πέτυχε δύο όμορφα τέρματα με τον Ουντέρ στο 13ο λεπτό και τον Μιχταριάν στο 37ο και έκανε το ματς τυπική διαδικασία.
Παρόλα αυτά ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Λέτσε πίεσε περισσότερο, οι παίκτες της Ρόμα βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με τον Τζέκο και τον Κολάρωφ στο 69ο και 80ο λεπτό αντίστοιχα.
Εύκολη νίκη για τη Ρόμα , χωρίς ιδιαίτερη πίεση έκανε τη ζωή της πιο εύκολη και πάντα ελπίζει να ξεπεράσει την Αταλάντα για να μπει στη τετράδα.
Η Λέτσε είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να παραμείνει εκεί. Ο αγώνας στη Ρώμη δεν θα ήταν απ' αυτούς που θα υπολόγιζαν νίκη. Έχει άλλους αγώνες που μπορεί να ποντάρει για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code