ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Το Ελληνικό δικέφαλο El Clasico

Σε λίγες ώρες αναμετρούνται για 3η σερί χρονιά
σε τελικό κυπέλλου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ .Η παράδοση είναι υπέρ του δικέφαλου του Βορρά,καθώς στους τελικούς 2017 και 2018 κέρδισε με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα.
Με νοοτροπία πρωταθλητή
Ο ΠΑΟΚ στους δύο προηγούμενους τελικούς είχε ως κίνητρο κατάκτησης του Κυπέλλου την δίψα του για να πάρει ένα τρόπαιο ώστε να σωθεί η χρονιά και να μην μείνει με άδεια χέρια.Φέτος τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά πήρε αήττητος το πρωτάθλημα και στοχεύει να αποδείξει για ακόμη μία φόρα την κυριαρχία του φέτος πετυχαίνοντας το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του και τον 10ο τίτλο του .
Πείσμωμενη και με θέληση,
Να μην χάσει για τρίτη σερί χρονιά από τον ίδιο αντίπαλο στοχεύει η ΑΕΚ για την οποία η φετινή σεζόν δεν πήγε καθόλου όπως το περίμενε.Έλπιζει να σώσει τα προσχήματα και τα κακώς έργα με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από 3 χρόνια.

Σε άδειο ΟΑΚΑ
Δρακόντεια είναι τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον τελικό:Αν και το στάδιο θα είναι σχεδόν άδειο, 3.000 αστυνομικοί θα τεθούν επί ποδός για την περιφρούρηση 1040 φιλάθλων, «υψηλών προσκεκλημένων».
Μάλιστα, θα έρθουν και διμοιρίες από την επαρχία για να συνδράμουν το έργο των εντός λεκανοπεδίου μονάδων.
Στη σύσκεψη ασφαλείας αποφασίστηκε να δοθούν 120 προσκλήσεις στις δύο ΠΑΕ, από 100 στους ποδοσφαιριστές των δύο «δικεφάλων», ενώ η ΕΠΟ θα διαθέσει 600 προσκλήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code