ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

5 πράγματα που δεν ήξερες για τη σειρά-φαινόμενο

Λίγο πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου της σειράς που όλος ο πλανήτης λάτρεψε,σας παρουσιάζουμε μερικά στοιχεία που ενδεχομένως δεν είχατε ιδέα!


1) Το Νομισματοκοπείο δεν είναι πράγματι αυτό: Όταν οι παραγωγοί της σειράς ζήτησαν την άδεια από το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας για να γυριστούν κάποιες εξωτερικές σκηνές εκεί, οι υπεύθυνοι ήταν αρνητικοί! Το κτήριο,λοιπόν, που βλέπουμε σε όλη τη διάρκεια της σειράς, είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ερευνας Ισπανίας. Μάλιστα, τα γυρίσματα εκεί πραγματοποιήθηκαν μόνο μερικά Σαββατοκύριακα, κι αυτό γιατί δεν ήθελαν να δημιουργήσουν προβλήματα στους εργαζομένους εκεί.

2) Δεν τυπώνονται πραγματικά χρήματα: Ήταν ολοφάνερο πως το Εθνικό Νομισματοκοπείο δεν είχε καμία πρόθεση να βοηθήσει στο να γυριστεί η σειρά αυτή. Όχι μόνο δεν έδωσαν την άδεια να γυριστούν εκεί σκηνές, δεν έδωσαν ποτέ καμία πληροφορία για το πως τυπώνονται τα χρήματα και φυσικά δεν παραχώρησε ούτε τα μηχανήματά του. Τη λύση έδωσε η ισπανική εφημερίδα ABC, η οποία παραχώρησε και το χώρο, αλλά και τα πιεστήρια,για να τυπωθουν τα "χαρτονομίσματα".

3) Το γέλιο του Ντένβερ υπήρξε βάση... σεναρίου: Το γέλιο του έχει διχάσει. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους ούτε να το ακούν. Αυτό όμως που δε γνωρίζουν πολλοί είναι ότι υπήρχε στο σενάριο πολύ πριν την επιλογή του ηθοποιού James Lorento για το ρόλο αυτό!

4) Υπήρχε η σκέψη όλοι οι ληστές να έχουν μια ανίατη ασθένεια: Ένας εκ των βασικών ληστών πάσχει από μια ανίατη ασθένεια,έχοντας μόνο τρεις μήνες ζωής! Για να μην κάνουμε spoil, στους ελάχιστους που δεν την έχετε δει, δε θα σας πούμε ποιος είναι, θα σας πούμε όμως ότι οι σεναριογράφοι στην αρχή ήθελαν όλοι οι ληστές να έχουν μικρό προσδόκιμο ζωής. Αυτό θα ήταν και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους.

5) Υπήρχε μόνο μια σεζόν αρχικά: Τον πρώτο καιρό η σειρά προβαλλόταν από το ισπανικό κανάλι Antena 3 και το κάθε επεισόδιο είχε διάρκεια πάνω από μια ώρα και στο σύνολό τους ήταν 15. Όταν η Netlix αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς, τα προσάρμοσε έτσι ώστε να διαρκούν 45 λεπτά κατά μέσο όρο. Έτσι δημιούργησε 2 σεζόν με 13 και 9 επεισόδια αντίστοιχα!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code