ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Θέλουν την νίκη για ξεχωριστούς λόγους

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 10η αγωνιστική της Super League.
Ο Ραζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Αντρέ Βιεϊρίνια και τους τιμωρημένους Λέο Μάτος και Αμρ Ουάρντα. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα "πάρει" μαζί του στην αποστολή τον Χοσέ Μαουρίσιο, τον Στέλιο Κίτσιου και τον Εβγεν Χατσερίντι. Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία του μετά την ήττα στην Ουγγαρία.
Πιο αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές και θέλει να επαναλάβει τον άθλο του 2015. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους: Μιχάι, Ερικσον, Πάουλο, Μοράρ, και Χαντάκια που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Αναλυτικα η αποστολή του Πανατωλικού: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Ουίλιαν, Λουσέρο, Βασιλούδης, Καμαρά, Κόκκορης, Μαλής, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Αργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Ντίας, Μάζουρεκ, Αγροδήμος, Μανά, Μπελεβώνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code