ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην πόρτα της εξόδου ο Νίκος Βετούλας





Η πορεία του Κολοσσού, μέχρι στιγμής, δεν ήταν αυτή που ονειρεύονταν στο νησί. Ο Κολοσσός έχει μόλις μια νίκη, 97-90 με την Κύμη, σε πέντε παιχνίδια, στο πρωτάθλημα, ενώ έχει χάσει και από τους νεοφώτιστους, στην κατηγορία, Ήφαιστο και Χολαργό. Το πρόβλημα όμως δεν σταμάτα εκεί, ο Κολοσσός σε κανένα από τα παιχνίδια, που έχει παίξει, δεν πείθει με την εμφάνιση του ενώ σε αρκετά παιχνίδια αδυνατεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας, έως το τέλος. Αυτό ωθεί τους ιθύνοντες, στη Ρόδο, σε μεγάλες αλλαγές.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή φαίνεται να είναι η αντικατάσταση του Νίκου Βετούλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportsnewsgreece.gr, οι διοικούντες στη Ρόδο έχουν πάρει απόφαση για την αντικατάστασή του εντός της εβδομάδας. Αυτή η ενέργεια σηματοδοτεί την έναρξη μιας μεγάλης εκκαθάρισης στο αγωνιστικό τμήμα, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείτε η απομάκρυνση αλλά και η απόκτηση νέων παικτών.

Ο Νίκος Βετούλας είναι γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1974 και έχει παίξει, σαν παίκτης, σε Άρη, ΑΕΚ, Μούρθια και Ούντινε. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2008 από τον Άρη, σαν βοηθός προπονητή, ενώ διατέλεσε και πρώτος προπονητής σε Απόλλων Πάτρας (2010-15), Μασάνο (2016), Προμηθέα Πάτρας (2016) και Ρέθυμνο Cretan Kings (2017-18). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code