Εκκαθαρίσεων συνέχεια στην Μίλαν, αφού ο Ρούμπεν Αμορίμ δείχνει αποφασισμένος να φτιάξει ένα ρόστερ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μας έρχονται από την γείτονα χώρα, πέρα από τις έως τώρα μεταγραφές που έχουν γίνει, στο κάδρο πλέον μπαίνουν και τα θέματα των αποχωρήσεων.
Πρώτοι επιλαχόντες προς την έξοδο; Ο Φικάγιο Τομόρι και ο Κριστοφέρ Ενκουνκού. Ο μεν Άγγλος κεντρικός αμυντικός ήταν κοινό μυστικό ότι δεν θα συνέχιζε στο Μιλάνο, ενώ για τον Γάλλο επιθετικό το μέλλον του ήταν μέχρι στιγμής αβέβαιο.
Πάντως από τη στιγμή που εισήγηση του Αμορίμ για τους δύο είναι αρνητική, μένει να δούμε ποιες ομάδες θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση τους αλλά και πόσα χρήματα θα ζητήσει η Μίλαν ως αντάλλαγμα.




0 Σχόλια