ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ίντερ πέφτει έως και 7 εκατομμύρια για τον Κορρέα !


Και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μεταξύ των «κιτρινόμαυρων» και των «νερατζιούρι» για τον Αργεντινό επιθετικό , ενώ παράλληλα δουλεύεται και η υπόθεση Λαμέλα που έμεινε ελεύθερος απ' την Σεβίλλη.

Το Sportsnewsgreece έχει τα οικονομικά δεδομένα, με τα οποία συζητούν οι δύο ομάδες για να τα βρουν μεταξύ τους και ο παίκτης να μετακομίσει στην Αθήνα και την ΑΕΚ.

Η Ένωση όπως είχαμε αναφερθεί και στο πρώτο μας αποκλειστικό ήταν διατεθειμένη να δώσει έως και 10 εκατομμύρια σε οποιονδήποτε παίκτη το άξιζε πραγματικά, ωστόσο η Ίντερ δεν είχε την διάθεση να ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχη, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ο Χοακίν Κορρέα.

Οι Ιταλοί έχουν προτείνει στην Ένωση, να τον κάνει δικό της εάν το επιθυμεί με την μορφή δανεισμού αλλά πληρώνοντας του το μηνιαίο ποσό που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του ίδιου και των ανθρώπων της Ίντερ ειδάλλως θα ήταν διατεθειμένοι να ρίξουν το ποσό πώλησης του στα 7 εκατομμύρια ευρώ αν χρειαστεί, ενώ οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει απ' τα 8 εκατομμύρια, ένα ποσό που η ΑΕΚ ήθελε και προσπαθεί μέχρι και σήμερα να ρίξει όσο αυτό της δύναται.

Ο παίκτης να τονιστεί πως έρχεται πλέον αντιμέτωπος με μια δύσκολη κατάσταση, αφού εάν και εφόσον παραμείνει στην ομάδα της Ίντερ , τότε δεν θα αγωνιστεί για μία ολόκληρη χρονιά, αφού δεν υπολογίζεται και θα παραμείνει στον «πάγο».

Τα περιθώρια στενεύουν τόσο για τον Κορρέα όσο και για την Ίντερ και ενδεχομένως να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις εντός των επόμενων 14 ημερών, την ίδια στιγμή που υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει κρίνει πως θα ήθελε να μετακομίσει στην χώρα μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code