ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Η Ισπανία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη , Ισπανία - Γαλλία 2-1


Με το παιδί - θαύμα Γιαμάλ, να δίνει το έναυσμα η Ισπανία κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάει στον μεγάλο τελικό του Euro 2024, αποκλείοντας την Γαλλία με 2-1.

Α' Ημίχρονο 

Η Γαλλία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς , ανοίγοντας μάλιστα και το σκορ νωρίς στο 9' με τον Εμπαπέ να κατεβάζει ωραία την μπάλα στα αριστερά και με την σέντρα του να βρίσκει εντός περιοχής τον Κολό Μουανί που με άψογη κεφαλιά έκανε το 0-1. Η απάντηση της Ισπανίας ήταν άμεση, με το νέο της αστέρι, τον Γιαμάλ να κάνει μια άψογη κίνηση επάνω στον Ραμπιό και με σουτ φαλτσαριστό εκτός μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μενιάν, εκεί που δεν πιανόταν για το 1-1 στο 21' ! Η Ισπανία εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της και έτσι καθώς είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο κατάφερε να φέρει "τούμπα" το ματς και να κάνει το 2-1 στο 25' με τον Όλμο να κάνει εξαιρετική προσποίηση μέσα στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, εκεί που ο Κουντέ έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας, όμως το γκολ μέτρησε κανονικά για τον Ισπανό . Η Γαλλία προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως οι προσπάθειες της δεν ήταν ικανές μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Β' Ημίχρονο 

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε φάσεις, είχαμε όμως ένταση με την Ισπανία να αμύνεται κυρίως και να περιμένει τους Γάλλους στα δύο τρίτα του γηπέδου. Φθάσαμε στο 80' για να δούμε την πρώτη καλή ευκαιρία του δεύτερου 45λεπτου, με τον Γιαμάλ να εκτελεί εκτός μεγάλης περιοχής όμως το σουτ έφυγε λίγο πάνω από την εστία, ενώ ο Εμπαπέ από πλευράς Γαλλίας μπήκε περιοχή πλασαρε και έστειλε την μπάλα και αυτός πάνω από την εστία στο 86'.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code