ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός 85-88: Η σειρά στα ίσια και όλα κρίνονται στο ΟΑΚΑ



Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φέρει την σειρά στα ίσα και πλέον όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ.

1η περίοδος 

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, ο Ολυμπιακός μπήκε με μεγάλη αποφασιστικότητα στο παρκέ και κατάφερε, να δημιουργήσει αυτός τις πρώτες ευκαιρίες και να πάρει και προβάδισμα στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε βάζοντας τις βάσεις με τον Ναν, ενώ με τον Λεσόρ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Το παιχνίδι είχε πολύ υψηλή ένταση εντός του παρκέ με τους δύο «αιώνιους», να χάνουν αλλά και ταυτόχρονα να κερδίζουν έδαφος στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του πρώτου 10λεπτου, αφού κατάφερε να προηγείται στο σκορ με 22-17. 

2η περίοδος 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο συγκεντρωμένος στο 2ο δεκάλεπτο και μείωσε στον 1 πόντο. Ο Ολυμπιακός βρήκε την λύση με τον Κάνααν, όπου εκτέλεσε δύο βολές και ευστόχησε. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έδιναν μεγάλες μάχες, με σκοπό  μία από τις δύο να βγει νικήτρια. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και να πάρει αέρα 10 πόντων. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν και κατάφερναν να διατηρήσουν την διαφορά στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σταματήσει την επιθετικότητα των Πειραιωτών, ακόμη και με time out.

3η περίοδος 

Ο Ολυμπιακός μπήκε με πολύ δυναμικά και έκανε ότι ακριβώς και στο πρώτο δεκάλεπτο. Ωστόσο στην συνέχεια οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν αρκετά και να ξανά μπουν στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες έδειχναν μία μικρή νευρικότητα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός, που ήθελε να κρατήσει το προβάδισμα και το κατάφερε. Οι δύο ομάδες είχαν ένα δραματικό φινάλε στην τρίτη περίοδο, με τον Κάνααν να φέρνει το ματς στα ίσα στα τελευταία δευτερόλεπτα και να κάνει το 64-64.

4η περίοδος 

Το τελευταίο 10λεπτο ξεκίνησε με πολλά νεύρα με την πλευρά του Παναθηναϊκού, για το κομμάτι της διαιτησίας. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ, όμως δεν τα κατάφερε. Όσο πήγαιναν και οι εντάσεις ανέβαιναν, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να καταφέρνει να αποκτά ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Το «τριφύλλι» όλο και αύξανε την διαφορά στο σκορ, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει να βγάλει και να το καταφέρνει λίγο πριν το τέλος. Ντέρμπι για γερά νεύρα με την μπάλα πάνω κάτω, μάχες σώμα με σώμα, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ότι έχει παλμό και να αντέχει. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τελικά κατάφερε να πάρει το ματς, με το σκορ 85-88. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code