Μόνο με θαύμα μπορεί πλέον να χαθεί το πρωτάθλημα για την ομάδα της Βοστώνης.
Σε ένα παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο (οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 51-50), οι Σέλτικς ήταν εξαιρετικοί στην τρίτη περίοδο (επιμέρους σκορ 19-35), και έτσι η ομάδα του Ντάλας βρέθηκε σε θέση κυνηγού για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Οι Μάβερικς κατάφεραν να μειώσουν μέχρι και στον πόντο (92-93), αλλά κάπου εκεί οι Σέλτικς "ξύπνησαν" (είχαν δεχθεί σερί 22-2) και πήραν τη νίκη όντας πιο ψύχραιμοι στα clutch.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήτανε οι Μπράουν και Τέιτουμ, με τον πρώτο να τελειώνει με 30 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ σουτάροντας με 12/22 εντός πεδιάς (4/5 βολές), και με τον δεύτερο να τελειώνει με 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ σουτάροντας με 11/26 εντός πεδιάς (4/13 τρίποντα και 5/5 βολές). Από πλευράς Μάβερικς το πάλεψαν οι Ίρβινγκ (35 πόντοι, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ με 13/28 εντός πεδιάς και 4/6 τρίποντα) και Ντόντσιτς (27 πόντοι, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ με 11/27 εντός πεδιάς και 4/4 βολές).
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορζίνγκις δεν αγωνίστηκε λόγω νέων προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον δεξιό του αστράγαλο.
Το Game 4 θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 03:30 στο Ντάλας, και οι Σέλτικς με νίκη θα κατακτήσουν το 18ο τους πρωτάθλημα.
Στην κορυφή του top 5 της βραδιάς βρέθηκε ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος κάρφωσε εμφατικά και άφησε τους Γκριν και Ουάσινγκτον να τον.. κοιτάνε.
0 Σχόλια