ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Τι μας δείχνουν οι επιβεβαιωμένοι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ έως τώρα


Με αφορμή την έντονη κουβέντα που γίνεται γύρω από τον Αλβανό διεθνή κίπερ, μπορεί κάποιος δειλά δειλά να ξεκινήσει να βγάζει συμπεράσματα σε σχέση με τους στόχους της Ένωσης για τις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Είναι γνωστό από τον χειμώνα πως ο Δικέφαλος σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα επιχειρήσει μια σοβαρή αναβάθμιση σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα. Σε πρώτη φάση βρέθηκε στο προσκήνιο το όνομα του Μπρινιόλι ειδικά από την στιγμή που έγινε γνωστό πως δε τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό. Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου όλοι περίμεναν την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Ακόμη και συνάδελφοι από την Ιταλία έκαναν λόγο για "κλεισμένη μεταγραφή" κάτι που όμως ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Θα μπορούσε κανείς να πει πως η ΑΕΚ φέτος δεν δείχνει διατεθιμένη να κάνει εκπτώσεις σε σχέση με τα θέλω του προπονητή της. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται το όνομα του Στρακόσια το οποίο αν μη τι άλλο είναι και το πιο δυνατό σε σχέση με οποιοδήποτε έχει ακουστεί για την εστία της. Ένας τερματοφύλακας σε άριστη ηλικία με πολύ μεγάλη εμπειρία στο Ιταλικό πρωτάθλημα το οποίο είναι σίγουρα η μεγαλύτερη σχολή για οποιονδήποτε τερματοφύλακα.

Ίδια χαρακτηριστικά...με προσανατολισμό το φρεσκάρισμα του μέσου όρου ηλικίας

Μία ακόμη περίπτωση που η ΑΕΚ δεδομένα περιεργάζεται και κυνηγά είναι αυτή του Κολομβιανού Χουάν Χοσέ Κόρδοβα. Η ομάδα του, Ντεπορτίβο του Κάλι, απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση της ΑΕΚ χωρίς να γνωρίζουμε αν η Ένωση θα επανέλθει με μια πρόταση πιο υψηλή από τα 2.000.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Όπως και να έχει μιλάμε για έναν παίκτη αριστεροπόδαρο με έφεση στο ένας με έναν και έκρηξη. Μία τέτοια κίνηση σίγουρα συνιστά αναβάθμιση στα άκρα της επίθεσης της ΑΕΚ άλλα πέραν από το γεγονός της ενίσχυσης στο επιθετικό κομμάτι, αυτή η κίνηση μαρτυρά ίσως την έναρξη μίας στροφής στην νοοτροπία του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ξεκάθαρος και δεν διαπραγματεύεται ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στους υποψήφιους μεταγραφικούς του στόχους και αυτό δεν είναι άλλο από την ένταση και την έκρηξη. Σε κάποια βίντεο που υπάρχουν σε γνωστή πλατφόρμα ο ύψους 1.70 Κολομβιανός δείχνει πως είναι μια τέτοια περίπτωση. Θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το moveset του Ελίασον με ένα κλικ περισσότερη δύναμη.

Ένα πραγματικά ενθαρυντικό στοιχείο ακόμη είναι το γεγονός πως σε πρώτη φάση η ΑΕΚ έδειξε τη διάθεση να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για την περίπτωση του, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι για την αντίστοιχη περίπτωση του Ουρουγουανού Λουτσιάνο Ροντρίγκεζ για τον οποίο φέτος η ομάδα του ,Λίβερπούλ Μοντεβιδέο, αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ. Ίσως είναι η ώρα η Ένωση να ξεκινήσει να επενδύει ένα κομμάτι του μπάτζετ της σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η περίπτωση του Λούκας Μπογιέ

Ο γνωστός μας Λούκας Μπογιέ έχει αρχίσει να κυκλοφορεί έντονα σαν σενάριο προς το παρών σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση της ΑΕΚ στην επίθεση από τη στιγμή που όπως φαίνεται ο Έσε Πόνσε δε θα αλλάξει απλά ομάδα αλλά και Ήπειρο. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ με πέρασμα από Τσάμπιονσιπ, Καμπιονάτο και Λα Λίγκα όπως φαίνεται είναι στο κατώφλι της εξόδου από την Γρανάδα η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Η ΑΕΚ έχει ενδιαφερθεί για την συγκεκριμένη περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Ισπανικός σύλλογος πριν από έναν χρόνο δαπάνησε το ποσό των 7.000.000 ευρώ για την αγορά του Αργεντίνου ο οποίος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει την Μπαρτσελόνα. Δυνατός παίκτης με ταχύτητα και ικανότητα στο σουτ, σίγουρα συνιστά μια εξαιρετική περίπτωση για τον Δικέφαλο αν και εφόσον πωληθεί ο συμπατριώτης του ,Εζεκιέλ Πόνσε.

Καταλήγοντας υπάρχει η εικόνα πως η ΑΕΚ έχει διάθεση να μπει πολύ γερά στις μεταγραφές χωρίς όμως ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί κάποια κίνηση τη στιγμή που μάλιστα όλος ο οργανισμός γύρω της αγωνιά για την παρουσίαση του πλάνου του κυρίου Ηλιόπουλου για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code