ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Αλμέιδα και.. ΑΕΚ: Κάτι παραπάνω από μια επαγγελματική σχέση


Η δήλωση του πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη «φυσικά και πρώτα ενημέρωσα τον προπονητή μας» μαρτυρά την ύπαρξη μιας πολύ υπολογίσιμης προσωπικότητας μέσα στην ΠΑΕ σε ότι έχει να κάνει τη διοίκηση. 
Από την άλλη ο ίδιος ο Αλμέιδα έχει δείξει πως αυτή η σχέση είναι αμοιβαία καθώς ο ίδιος απέρριψε πρόταση από την μεγάλη Λάτσιο.
Θεωρώ πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι σταθμός για τα δρώμενα των ημερών που βιώνουν οι απανταχού ΑEKτζηδες καθώς θα ήταν το λιγότερο δυσβάσταχτο για οποιονδήποτε μια σοκαριστική αλλαγή και στο τιμόνι του ρόστερ πέραν από αυτή που έγινε στην κεφαλή της διοίκησης.

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να έχει πίστη αλλά ακόμη περισσότερο θα πρέπει να δείξει υπομονή σε αυτά που έρχονται, καθώς πάντα στη ζωή ήταν πιο σώφρον να είσαι προετοιμασμένος για τα χειρότερα. Ο δρόμος είναι δύσκολος αυτή τη στιγμή για την ομάδα καθώς είναι πιθανόν να μείνει εκτός Ευρώπης κάτι που θα συνιστά με το «καλημέρα» μια αποτυχία για τη νέα διοίκηση. Οι ζυμώσεις που γίνονται δείχνουν πως όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένος να αποτύχει σε ότι έχει να κάνει με την Ευρώπη, καθώς επίσης και ο ίδιος ο κύριος Ηλιόπουλος στα πρώτα του βήματα δείχνει να αρνείται την ξεκούραση και κατ' επέκταση την αποτυχία. Ας οπλιστούμε με υπομονή και πίστη σε αυτό το νέο και δύσκολο ξεκίνημα που έχει μπροστά της η ΑΕΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code