ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Αυτό ναι ...ήταν αγώνας



 Ο καιρός στον Καναδά προσπάθησε και τα κατάφερε να μας προσφέρει έναν αγώνα με ανατροπές, σασπένς ως και τον τελευταίο γύρο.
Ήδη από το Σάββατο η πρώτη θέση κρίθηκε όχι στα χιλιοστά αλλά στο ποιος έκανε πρώτος τον καλύτερο χρόνο. Mercedes και Russel έδειξαν πως ήταν σε καλό δρόμο με τις αναβαθμίσεις τους. Ο νικητής του Μονακό και η Ferrari θα πρέπει να ψάξουν τι έκαναν λάθος και ενώ τους θεωρούσαν ως φαβορί βρέθηκαν να εκκινούν πίσω από την δεκάδα.
Την Κυριακή ο καιρός ήταν ο πρωταγωνιστής με τις Haas να εκκινούν με τα βρόχινα ελαστικά την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι επέλεξαν τα ενδιάμεσα.Αποτέλσμα στους πρώτους γύρους να έχεις έναν Magnusen να προσπερνά τους πάντες μπροστά του και να βρίσκετε στην πρώτοι πεντάδα. Κάποια στιγμή με την πίστα να στεγνώνει ήταν λογικό να μπει για αλλαγή ελαστικών αλλά εκεί η ομάδα της Haas τα έκανε μούσκεμα και η καθυστέρηση ουσιαστικά ακύρωσε την όλη προσπάθεια.Πλέον η μάχη ήταν ανάμεσα στον Russel και τον Max με την McLaren του Lando να τους φτάνει καλπάζοντας. Όχι μόνο τους έφτασε αλλά μετά από λάθος του Max προσπέρασε τη Red Bull αλλά και την Mercedes του Russel.Αλλά η τύχη και ο συνήθης ύποπτος για να προκαλέσει διακοπή Sargeant δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε τη στιγμή που έπρεπε για να κάνει αλλαγή ο Max και παρόλο που ο Lando τα έδωσε όλα ώστε να βγεί απο τα πιτ στην πρωτοπορία ,δεν τα κατάφερε.

Η συνέχεια είχε και πάλι βροχή αλλά και μάχες κυρίως ως τον τελευταίο γύρο για το ποιος θα ανέβει στο δεύτερο και τρίτο σκαλοπάτι.Norris και Russel με μάχες μεταξύ τους αλλά και με Hamilton κατάφεραν να γευτούν την σαμπάνια.H Ferrari έζησε έναν εφιάλτη με την εγκατάληψη και των δύο μονοθεσίων ενώ η Alpine κατάφερε να βαθμολογίσει και τα δυο της μονοθέσια.

Μακάρι να δούμε στους επόμενους αγώνες αντίστοιχες μάχες και να αναφωνήσουμε..ναι αυτός ήταν αγώνας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code