ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Ανανεώνει ο Φώτης Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό, τον «κοιτάζουν» Γιουβέντους και Λάτσιο


Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα του Παναθηναϊκού, της Ελλάδας αλλά και του καλοκαιριού !

Ο ίδιος με τις εμφανίσεις του και την πιο παραγωγική φετινή του χρονιά έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το «εισιτήριο» για την συνέχεια της καριέρας του αλλά και μια πιθανή μεταγραφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχονται απ' το εξωτερικό και συγκεκριμένα, την «Record» αναφέρει ότι ο 24χρονος φορ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «πράσινους», κάνοντας μάλιστα λόγο για απολαβές ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Οι πράσινοι έχουν δεχθεί κρούσεις από Πορτογαλία μεριά αλλά και Γερμανία, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Στουτγκάρδη να είναι κάποιοι απ' τους διεκδικητές του Έλληνα φορ.

Στο «παιχνίδι» της απόκτησης του όμως έχουν μπει πλέον τόσο η Γιουβέντους αλλά και η Λάτσιο, με τους Ιταλούς να θεωρούν δεδομένο ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι στις λίστες με τα ονόματα των φορ, για τα οποία θα εξετάσουν εάν θα κινηθούν ή όχι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια και μένει να δούμε αν ο διεθνής επιθετικός θα αποχωρήσει τελικώς το καλοκαίρι ή όχι αλλά και ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement