ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόωρος «τελικός» για τους Πειραιώτες στο Φάληρο (Pre Game)


Σε ένα «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου αναμένεται να είναι πύρινη κόλαση, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα υποδεχτεί την Φενέρμπαχτσε του Ισμαίλ Καρτάρ, για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Conference League (11/4 19:45).
Η τουρκική ομάδα των αρκετών «αστέρων» έρχεται στο Φάληρο αρκετά ξεκούραστη, μετά και την μη συμμετοχής της στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας (αγωνίστηκε με την Κ19), και θέλει να κάνει ότι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από την πλευρά των γηπεδούχων. ο Ολυμπιακός είναι πλήρης από θέμα παικτών, με μοναδική απώλεια αυτή του Ντανιέλ Ποντένσε, καθώς στον επαναληπτικό κόντρα στην Ισραηλινή ομάδα, συμπλήρωσε κάρτες. Σε θέμα αγωνιστικότητας, έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας δύο σερί νίκες με Άρη και Λαμία, ενώ και την μεγάλη νίκη-πρόκριση στην Σερβία επί της Μακάμπι. 

Η προϊστορία

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Αυτό θα είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι των Πειραιωτών, με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, καθώς την σεζόν 2021-22, όταν κατάφερε να κερδίσει δις την τουρκική ομάδα. Από τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά, αν αναλογιστούμε πως τότε μιλούσαμε για δυο παιχνίδια για την φάση των ομίλων του Europa League.

Η Φενερ των διακοσίων εκατομμυρίων

Δυνατές και ηχηρές ήταν οι προσθήκες των Τούρκων. Οι παίκτες είναι αρκετά γνώριμοι στο ευρύ κοινό, έχοντας τους Τζέκο, Τάντιτς, Μπατσουαγί, Φρέντ και Μπονούτσι, αλλά και τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, με τον Κροάτη να είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Ελλάδα. μετά τα Play- Offs του Champions League με αντίπαλο την ΑΕΚ, μόνο που αυτή την φορά δεν θα αγωνίζεται για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code