ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: «Βόμβα» με τον NBAer, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ!

 Σε μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, συμφωνίες στην ιστορία του πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ! Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία με ένα βίντεο στη σελίδα της στο Facebook, όπου αναφέρει πως μπορεί να είναι Πρωταπριλιά, αλλά η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή.


Ο «δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (24χρ., 1.93μ.) ο οποίος αγωνίστηκε σε Καβαλίερς και Ρόκετς, ενώ σε 59 ματς της περσινής σεζόν είχε κατά μέσο όρο 19.2 πόντους, 5.7 ασίστ και 5.3 ριμπάουντ.O Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έγινε και επίσημα μέλος του ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-2024.

Συνολικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει αγωνιστεί σε 196 ματς του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 15.3 πόντους, 5 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για το μεγαλύτερο, ίσως, όνομα που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Πόρτερ Τζούνιορ συμφώνησε να αγωνιστεί στα τέσσερα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του play out και στις αναμετρήσεις των play off, αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί σε αυτά. Θα πρέπει να τερματίσει στην 7η ή την 8η θέση του play out.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code