ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σπύρος - Άρης Χανδρινός: Δύο αδέρφια από την Καλαμάτα μετρούν τ' άστρα στους... "αιώνιους" αντιπάλους!

Χαρμόσυνα νέα και... "εμφύλιος" πόλεμος στην οικογένεια Χανδρινού, καθώς τα δύο αδέρφια Σπύρος και Άρης από εδώ και στο εξής, θα βρίσκονται αντιμέτωποι εκπροσωπώντας τους δύο "αιώνιους" αντιπάλους. 

Δύο παιδιά από την Καλαμάτα... μετρούν τα "άστρα". Ο λόγος για τους Σπύρο (ακραίος) και Αριστείδη (λίμπερο) Χανδρινό, οι οποίοι αποτελούν το παρόν και το μέλλον της ελληνικής πετοσφαίρισης. Σε ηλικία 23 και 22 ετών αντίστοιχα αμφότεροι αγωνίζονται με το εθνόσημο, ενώ μεταξύ τους έχουν διαφορά ενός έτους και εννέα μηνών.

Αμφότεροι έκαναν το ξεπέταγμα τους όταν μετεγγράφηκαν στον Μίλωνα Νέας Σμύρνης, με τον πρώτο να αποχωρεί πρώτος, μετακομίζοντας το περασμένο καλοκαίρι στον Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού. Εκεί έζησε ονειρική πρώτη χρονιά, καθώς την σεζόν 2022/23 κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά προπάντων το ευρωπαϊκό CEV Challenge Cup στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλείας.

Από την άλλη ο έτερος, μικρότερος της οικογένειας παράμεινε στον σύλλογο των νοτίων προαστίων, επιλογή η οποία εξελίχθηκε σε "χρυσό" για τον ίδιο, καθώς το εντυπωσιακό ξεπέταγμα της ομάδας του, με συμμετοχές σε play offs πρωταθλήματος, τελικούς κυπέλλων μέχρι και την παρουσία στο ευρωπαϊκό CEV Cup, συνδυάστηκε με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Τρανή απόδειξη το πρόσφατο Final Four που διεξήχθη στο Κλειστός της Νεάπολης, στη Λάρισα, εκεί όπου μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε στον εντυπωσιακό τελικό με τους "ερυθρόλευκους", ωστόσο τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του έδειξαν την ποιότητα τους.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα (01/04)... λίγα 24ωρα μετά, όπου το ρεπορτάζ τον θέλει να υπογράφει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ίδιος με μία ευχαριστήρια ανάρτηση προς τον Μίλωνα δείχνει να το επιβεβαιώνει. Με αυτόν τον τρόπο εξαργυρώνει τις διαδοχικές εξαιρετικές του σεζόν και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει πλέον τον αδερφό του υπό μία σπάνια συνθήκη, φορώντας το σήμα του "ορκισμένου εχθρού". Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικογένεια Χανδρινού σφύζει από περηφάνια για την πορεία των δύο αυτών παιδιών!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code