ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Οι Μάβερικς έστειλαν τους Ρόκετς οριστικά εκτός πλέι-οφ στην παράταση

 


Από μία βραδιά γεμάτη δράση, το παιχνίδι που ξεχώρισε ήταν αυτό μεταξύ των Μάβερικς και των Ρόκετς, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Από τη μία μεριά οι Μάβερικς προσπαθούν να διατηρήσουν μία θέση στις κορυφαίες έξι της περιφέρειας, ώστε να κλειδώσουν το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει απευθείας στα πλέι-οφ, χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστούν σε παιχνίδι πλέι-ιν. Από την άλλη, οι Ρόκετς πάλευαν για μία ευκαιρία ώστε να συμμετέχουν στο πλέι-ιν ως δέκατοι στην περιφέρεια. Στην έναρξη του παιχνιδιού φάνηκε ότι αυτοί που το ήθελαν περισσότερο ήταν οι Ρόκετς, καθώς μπήκαν δυναμικά και πήραν γρήγορα μια διψήφια διαφορά πόντων την οποία κράτησαν σε μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτή η διαφορά, μάλιστα, έφτασε και τους 22 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Η ομάδα του Ντάλας, όμως, που μετρούσε 13 νίκες στα τελευταια 15 παιχνίδια, ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει, και με μπροστάριδες τους αστέρες της, Ντόνσιτς και Ίρβινγκ, επέστρεψαν στο παιχνίδι και είχαν μειώσει στους 3 έχοντας την τελευταία επίθεση. Εκεί οι Ρόκετς έκαναν νταμπλ-τιμ στον Λούκα, αυτός βρήκε τον ελεύθερο τον Ντάντε Έξουμ και εκείνος ευστόχησε στο τρίποντο της ισοφάρισης στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί το Ντάλας, με όλο το μομέντουμ, υπέρ του, καθάρισε το παιχνίδι και απέκλεισε το Χιούστον οριστικά από την διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι-ιν, με την ελπίδα να συμμετάσχει στα φετινά πλέι-οφ. Να σημειωθεί ότι ο Ίρβινγκ με τον Ντόνσιτς συνδιάστηκαν για τους 85 πόντους της ομάδας τους, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 147-136.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισαν η νίκη της Ιντιάνα επί του Μαϊάμι, με την οποία ανέβηκε στην έκτη θέση της Ανατολής και έστειλε τον αντίπαλο της στην όγδοη, η νίκη των Πέλικανς επί των Σανς, με την οποία οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν στην έκτη και έβδομη θέση της Δύσης, καθώς και η ήττα των Μπακς από τους Νικς, που μείωσαν τη διαφορά των δύο ομάδων στο ένα παιχνίδι, τέσσερις αγώνες πριν το φινάλε της regular season.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λος Άντζελες Κλίπερς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 120-118

Ντάλας Μάβερικς - Χιούστον Ρόκετς 147-136

Ιντιάνα Πέισερς - Μαϊάμι Χιτ 117-115

Φοίνιξ Σανς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς 105-113

Τορόντο Ράπτορς - Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 130-122

Ορλάντο Μάτζικ - Σικάγο Μπουλς 113-98

Σάρλοτ Χόρνετς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 118-121

Μπόστον Σέλτικς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 124-107

Σαν Αντόνιο Σπερς - Φιλαδέλφια Σίξερς 126-133

Μιλγουόκι Μπακς - Νιου Γιορκ Νικς 109-122

Μπρούκλιν Νετς - Σακραμέντο Κινγκς 77-107

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Γιούτα Τζαζ 118-110

Λος Άντζελες Λέικερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς 117-127

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code