ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Ούτε τη δεύτερη μέρα break - Το top 10 της βραδιάς (vid)


Ούτε τη δεύτερη μέρα των playoffs είδαμε κάποιο break. 

Τα πρώτα παιχνίδια 

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Σέλτικς και Χιτ, η ομάδα της Βοστώνης δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα έχοντας φτάσει να προηγείται μέχρι και με 34 στις αρχές της τέταρτης. Το τελικό 114-94 είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό. 

Εύκολη νίκη και για τους Κλίπερς, οι οποίοι παρά την απώλεια του Καγουάι Λέοναρντ έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και επικράτησαν με 109-97 των Μάβερικς που εκτός των Ντόντσιτς και Ίρβινγκ δεν πήραν καμία ουσιαστική βοήθεια από τους υπόλοιπους. 

Από τους Σέλτικς triple-double σημείωσε ο Τέιτουμ (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ με 7/18 εντός πεδιάς), ενώ από τους Κλίπερς ξεχώρισε ο Χάρντεν (28 πόντοι, 2 ριμπάουντ και 8 ασίστ με 8/17 εντός πεδιάς και 6/11 τρίποντα). 

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Στο Μιλγουόκι οι Μπακς παρά την απώλεια του Γιάννη είχαν τον Λίλαρντ σε φανταστική μέρα (35 πόντοι, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 11/24 εντός πεδιάς και 6/11 τρίποντα), και σε συνδυασμό με τον πολύ απογοητευτικό Χαλιμπέρτον (9 πόντοι) επικράτησαν εύκολα με 109-94 των Πέισερς

Το ματς ανάμεσα σε Θάντερ και Πέλικανς ήτανε αυτό στο οποίο λίγο έλειψε να δούμε break, όμως το σουτ του ΜακΚόλουμ στο τέλος δε βρήκε στόχο και έτσι το 94-92 παρέμεινε και οι Θάντερ κάνανε το 1-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Οκλαχόμα ήτανε ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο οποίος τελείωσε με 28 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ σουτάροντας με 11/24 εντός πεδιάς. 

Έτσι ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια σε κάθε ζευγάρι του πρώτου γύρου, με καμία ομάδα να μην καταφέρνει έως τώρα να κάνει το break. 

Στην κορυφή του top 10 της βραδιάς βρέθηκε ο Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος κάρφωσε με εντυπωσιακό τρόπο πάνω στον Άαρον Νέισμιθ και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code