ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Οι 52 πόντοι του Μπούκερ έδωσαν την νίκη στους Σανς κόντρα στους Πέλικανς

 


Σε μία βραδιά με έξι παιχνίδια, ξεχώρισε η αναμέτρηση των Σανς με τους Πέλικανς, που παλεύουν μεταξύ τους για την έκτη θέση της περιφέρειάς τους, που οδηγεί κατευθείαν στα πλέι-οφ.

Πριν την έναρξη του, το εν λόγω παιχνίδι θεωρούταν ότι θα είναι ένα ντέρμπι, αλλά αυτή η προσδοκία δεν ανταποκρίθηκε στην πραγματικότητα. Οι Σανς πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Γύρω στα μισά του παιχνιδιού, η διαφορά έφτασε μάλιστα και τους 27 πόντους. Οι Πέλικανς έκαναν μία απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψουν στο ματς, μειώνοντας σε μονοψήφιο αριθμό τη διαφορά στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, αλλά αυτή η προσπάθεια ήταν πολύ λίγη και έγινε πολύ αργά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 124-111 υπέρ των Σανς, με τον Ντέβιν Μπούκερ να σημειώνει 52 πόντους και 9 ασίστ.

Με αυτή τους τη νίκη οι Σανς μείωσαν την απόσταση από τους «πελεκάνους» στο ένα παιχνίδι και με εφτά, κατα μέσο όρο, παιχνίδια να απομένουν για κάθε ομάδα εν όψει πλέι-οφ, αναμένονται πολλές ανακατατάξεις, τόσο στην Δυτική, όσο και στην Ανατολική Περιφέρεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ορλάντο Μάτζικ - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 104-103

Ιντιάνα Πέισερς - Μπρούκλιν Νετς 133-111

Ντιτρόιτ Πίστονς - Μέμφις Γκρίζλις 108-110

Σάρλοτ Χόρνετς - Μπόστον Σέλτικς 104-118

Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Φοίνιξ Σανς 111-124

Σικάγο Μπουλς - Ατλάντα Χοκς 101-113


Οι δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code