ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπάγερν Μονάχου: Γλυκοιτάζει τον Ντε Τζέρμπι για αντικαταστάτη του Τούχελ

 

Η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον προπονητή της, Τόμας Τούχελ είναι ήδη γνωστή εδώ και καιρό και τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως ονόματα πιθανών αντικαταστατών.

Η περίπτωση που ξεχώρισε εξ αρχής ήταν αυτή του Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος παρόλα αυτά θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου της Λεβερκούζεν.

Πλέον η περίπτωση που φαίνεται να έχουν κυκλώσει η Βαυαροί σύμφωνα και με δημοσίευμα των Times είναι αυτή του Ντε Τζέρμπι.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι διαγράφει μια εκπληκτική πορεία στο πάγκο της Μπράιτον. Πιο συγκεκριμένα έχει καταφέρει να βγάλει την αγγλική ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη οδηγώντας την μάλιστα μέχρι και την φάση των 16 του Europa League όπου και γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ρόμα. 

Σε δηλώσεις του πριν από λίγες μέρες ο Ντε Τζέρμπι είχε πει σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπάγερν:

Θέλω να μιλήσω με τον σύλλογο.

"Έχω συμβόλαιο, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το συμβόλαιο, το πρόβλημα είναι να βρω το ίδιο πλάνο, τον ίδιο στόχο, το ίδιο όραμα για το μέλλον".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Ντε Τζέρμπι με την Μπράιτον ολοκληρώνεται το 2026 παρόλα αυτά υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης σε αυτό η οποία αγγίζει τα 15.000.000€.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code