ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Παναιτωλικός: Επιστολή στην ΚΕΔ με αίτημα τον ορισμό ξένων διαιτητών


Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ με την οποία ζητά το ορισμό ξένων διαιτητών στα εναπομείναντα παιχνίδια των play out.


Η επιστολή της Αγρινιώτικης ΠΑΕ:

"Κύριε πρόεδρε,


Επικοινωνούμε μαζί σας μετά τα αλλεπάλληλα διαιτητικά λάθη τα οποία σε μόλις τρεις αγωνιστικές των Play-outs έχουν διαταράξει τις αγωνιστικές ισορροπίες και έχουν βάναυσα αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα με ότι αυτό συνεπάγεται.


Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, σας το επισημαίνουμε, ότι στους αγώνες των Play-outs κρίνεται οριστικά η προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι ομάδες σε όλη την αγωνιστική σεζόν. Κρίνεται ταυτόχρονα το μέλλον και η επιβίωση ΠΑΕ και ποδοσφαιρικών οργανισμών, τις οποίες εσείς ως θεσμικό όργανο ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΙΣΟΤΙΜΑ και υπεύθυνα.


Κρίνοντας από τις διαιτησίες που είχε η ομάδα μας και συγκρίνοντας με αντίστοιχες βασικών ανταγωνιστών μας, ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ. Διαιτητικά «εγκλήματα» που δεν μπορούν να αποδοθούν σε ανθρώπινα λάθη, αλλά (όπως ήδη καταγγέλλεται από τρίτους) δίνουν «κατεύθυνση» και διαμορφώνουν τετελεσμένα.


Αντί η Επιτροπή σας να ενεργήσει σύμφωνα με αυτά που απορρέουν από το ρόλο και τις ευθύνες της, για να έχουμε μια δίκαιη για όλες τις ομάδες διαδικασία, επιλέγοντας έντιμους και ικανούς διαιτητές, δεν λαμβάνει μέτρα ούτε για να υποστούν συνέπειες όσοι με τα σφυρίγματά τους εξευτελίζουν τη διαιτησία και καθορίζουν ετσιθελικά τη μοίρα των ομάδων.


Μετά από όσα συμβαίνουν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Σας καλούμε να προβείτε στον ορισμό ξένων διαιτητών σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας, καθώς και τους αγώνες των ομάδων οι οποίες δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Θεωρούμε δε, ότι ενδεχόμενη απόρριψη του αιτήματός μας, θα αποτελέσει μαρτυρία δικής σας συνενοχής, μετά τα διαιτητικά εγκλήματα που έχουν συντελεστεί και είναι σε γνώση σας.


Με την επιστολή μας σας θέτουμε προ των ευθυνών σας αν συνεχιστεί η κατάσταση, η οποία προσβάλει την νοημοσύνη των φιλάθλων, οδηγεί σε αγανάκτηση και διαμορφώνει αποτελέσματα σε βάρος ομάδων όπως ο Παναιτωλικός, που παρά την έντιμη, υπεύθυνη και ηθική στάση που τηρεί δεκαετίες τώρα (όπως καθολικά αναγνωρίζεται), παραμένει σταθερά στο στόχαστρο ακόμα και εκείνων που υποτίθεται εργάζονται για το καλό του ποδοσφαίρου.


Παρότι οι δημόσιες τοποθετήσεις μας ή ανακοινώσεις για θέματα διαιτησίας είναι εξαιρετικά σπάνιες (σε σχέση με τα όσα έχουμε υποστεί), θεωρούμε υποχρέωσή μας να δώσουμε στη δημοσιότητα την παρούσα επιστολή.


Αναμένουμε τις ενέργειές σας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code