ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πω πω πω μια ΑΕΚ, που «πάτησε» τον Παναθηναϊκό !


Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρήκε απέναντι του μια ΑΕΚ ψυχωμένη και με απίστευτο πρέσινγκ ψηλά. Η Ένωση πήρε μια νίκη η οποία την οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της πρώτης θέσης.

Α' Ημίχρονο

Πολύ υχηλό το πρέσινγκ της ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό, το οποίο απέδωσε και καρπούς , αφού αυτό ήταν που ανάγκασε τον Παναθηναϊκό στο να προβεί σε προσωπικά λάθη και να χαρίσει... δύο τέρματα στους κιτρινόμαυρους. Το πρώτο λάθος έρχεται από λάθος μεταβίβαση του Ακαϊντίν, που εκμεταλλεύτηκε ο Ελίασσον λίγο πάνω από την μεσαία γραμμή και σε συνεργασία με τον Πινέδα, ο Σουηδός πάτησε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο σουτ στο 7ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι για το 1-0. Ο Παναθηναϊκός πλην μιας καλής στιγμής του Ιωαννίδη δεν έχει να θυμάται κάτι περισσότερο, δεχόμενος μάλιστα και τέρμα για το 2-0, στο 38' με τον Πόνσε να εκμεταλλεύεται την λανθασμένη πάσα προς τα πίσω του Ακαϊντίν, ο Αργεντινός βγήκε σε τετ - α -τετ με τον Πολωνό τερματοφύλακα και πλάσαρε ιδανικά.

Β' Ημίχρονο

Η ΑΕΚ έκατσε σε πιο παθητικό ρόλο στο δεύτερο 45λεπτο αλλά με συνεχόμενο πρέσινγκ, από την άλλη ο Φατίχ Τερίμ προσπάθησε να αλλάξει τα πάντα έχοντας παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 3-5-2, το οποίο και δεν βοήθησε εν τέλει. Η ΑΕΚ έχασε τεράστια τριπλή ευκαιρία με τον Πινέδα να «ξαπλώνει» τον Ακαϊντίν και να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή , να περνάει Μπακασέτα και Αράο μ για να πλασσάρει και να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Πόνσε με ψαλιδάκι να στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι αυτή την φορά του Ντραγκόφσκι. Η ΑΕΚ και πάλι πετυχένει τέρμα, αυτή την φορά στο 69' πάλι με τον Ελίασσον , να εκμεταλλεύεται την ασταθή απομάκρυνση του Ντραγκόφσκι σε αρχικό πλασέ του Γκατσίνοβιτς και έτσι ο Σουηδός με πλασέ από κοντά έκανε το 3-0 που έμελλε να μείνει ως και το τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code