ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός: Δοκιμές στο Περιστέρι και για τους δύο

 


Με τον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στην Super League, το μεταξύ τους ματς θα ανοίξει την 3η αγωνιστική των Play-out(6/4, 17:00) με τους προπονητές των δύο ομάδων να αναμένεται να έχουν αρκετές αλλαγές στις βασικές ενδεκάδες τους, θέλοντας να δοκιμάσουν συστήματα και πρόσωπα στις υπόλοιπες αγωνιστικές μέχρι το τέλος της σεζόν.


Ο Ατρόμητος αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο παιχνίδι της Κρήτης με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική των Play-out φτάνοντας τους 32 βαθμούς και πλέον συνεχίζει τις υποχρεώσεις του χωρίς άγχος και μπορεί να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Ο Σάσα Ίλιτς θα συνεχίσει το rotation δοκιμάζοντας παίχτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και άφησε εκτός αποστολής του Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Κεσχρίντα και Ντε Μποκ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Τσιντώτας, Γιουμπιτάνα.

Από την άλλη ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 2-0 μέσα στις Σέρρες τον Αστέρα Τρίπολης και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην παραμονή του στην Super League και τώρα θα προσπαθήσει να κερδίσει όσο περισσότερους βαθμούς σε αυτή την διαδικασία των Play-out και να βρεθεί όσο ψηλότερα στην βαθμολογία γίνεται. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Θυμιάνης, καθώς και των Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδης που ταλαιπωρήθηκαν πρόσφατα από ίωση και έχασαν κάποιες προπονήσεις, με την αποστολή να απαρτίζεται από όλους τους διαθέσιμους παίχτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code