ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός: Μοιρασιά στο τέλος με γκάφα Χόβαν (1-1)



 Αν και ο Πανσερραϊκός κρατούσε στα χέρια του μια πολύτιμη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, μια τραγική έξοδος του τερματοφύλακα Χοβάν στην τελευταία φάση του αγώνα έδωσε ευκαιρία στον Ατρόμητο να ισοφαρίσει και τις δύο ομάδες να μοιραστούνε από έναν βαθμό, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά με την υπόθεση παραμονή. Τα γκολ του αγώνα οι Άλεξιτς(18΄) και Τζοβάρας(90΄+4΄).


Α΄ ημίχρονο

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού, με του Κουέν να κλέβει την μπάλα, να κερδίζει λίγα μέτρα και να δοκιμάζει ένα σουτ στο 4΄ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο Πανσερραίκός απάντησε με τον Ουεντραόγκο να κάνει ένα σουτ από την κορυφή της μεγάλης περιοχής, την μπάλα να βρίσκει στα σώματα και την ομάδα των Σερρών να κερδίζει ένα κόρνερ. Στο 18΄ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ουάρντα να εκτελεί το φάουλ από πολύ καλή θέση, να στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου βρισκόταν ο αμαρκάριστος Άλεξιτς, και εκείνος από κοντά με κεφαλιά ανενόχλητος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 0-1.

Ο Πανσερραϊκός δεν σταμάτησε να πιέζει για να βρει και άλλο γκολ χάνοντας ευκαιρία και με τον Μπενταγκορ στο 23΄ με το σουτ του όμως να μπλοκάρετε εύκολα από τον Μαρκετζιάνι. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ του γκολ και να κερδίσει μέτρα για να φτάσει στην ισοφάριση χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες πριν βγει το ημίχρονο, αρχικά στο 30΄ με τον Ρομπάιγ να μακρινό αδύναμο σουτ το οποίο δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει ο Χοβάν, και στην συνέχεια στο 36΄ βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή του Πανσερραϊκού, έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ του δεν είχε στόχο περνώντας άουτ.

Β΄ ημίχρονο

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία και δοκάρι για τον Ατρόμητο αμέσως μετά την εκκίνηση του δευτέρου μέρους όταν ο Ρομπάιγ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και με όμορφη ενέργεια σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Χόβαν πριν αυτή απομακρυνθεί από την άμυνα του Πανσερραϊκού. Η ομάδα των Σερρών θέλησε να κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά ένα σουτ του Δεληγιαννίδη στο 50΄ και μια προσπάθεια για σουτ του Ουάρντα στο 57΄ κόπηκαν εύκολα από την άμυνα του Ατρομήτου.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αισθητά πιο αργός, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βρει το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία στο 65΄ με τον Βέργο να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Χόβαν αλλά να μην βρίσκει τους κενούς χώρους για να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία για να βρει το γκολ. Αντιθέτως ο Πανσερραϊκός στις μοναδικές δικές του καλές ευκαιρίες για το δεύτερο ημίχρονο παραλίγο να βρει και δεύτερο γκολ με το σουτ του Ουάρντα στο 85΄να είναι άστοχο, ενώ ο ίδιος παίχτης επιχείρησε και ένα απευθείας φάουλ που κατέληξε απευθείας στην αγκαλιά του Μαρκετζιάνι.  Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχε και πάλι ο Ατρόμητος, όπου όπως και στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας μεταξύ των δύο ομάδων στο Περιστέρι κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα. Μια εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο το γηπέδου, η μπάλα έφτασε στον νεαρό Τζοβάρα στην κορυφή της μεγάλης περιοχής όπου σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας της κατεύθυνση προς την εστία, με τον Χόβαν να κάνει τραγική έξοδο χωρίς λόγο μακριά από την εστία του στην αρχή της φάσης, με αποτέλεσμα η εστία να είναι κενή, και η μπάλα να καταλήγει χωρίς αντίσταση στα δίχτυα για το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων και τον διαιτητή να λήγει το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει συνέχεια στο παιχνίδι.

Ενδεκάδες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον, Έρλιγνκμαρκ, Ρομπάιγ, Βέργος, Ντιρκς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς, Ουάρντα, Μπέτανκορ, Άλεκσιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code