ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ακαϊντίν δεν είναι «Σέρχιο Ράμος» και ναι... έπαιξε απέναντι σ' έναν φοβερό παίκτη


Είναι κλασσικά ένα άρθρο που γράφεται και από κάτω ο... κάθε «προπονητής» θα εκφέρει άποψη χωρίς να ξέρει ούτε τα βασικά της... μπάλας.

Όπως και να 'χει εμείς την δουλειά μας, την οποία υπηρετούμε χρόνια και μας δίνεται το δικαίωμα να πούμε και δυο κουβέντες παραπάνω.

Από πλευράς, λοιπόν φίλων του Παναθηναϊκού αλλά και διαφόρων ενημερωτικών Μέσων υπάρχει μια κατεύθυνση προς το ότι ο... Ακαϊντίν εχθές στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ έβγαλε έναν άλλον εαυτό. Εχθές σε περίπτωση που δεν το αντιληφθήκατε, ο Ακαϊντίν ήταν ένα κράμα Σέρχιο Ράμος και λίγο από Τιάγκο Σίλβα έχοντας ως επίκεντρο τον τρόπο που μάρκαρε τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Τούρκος σέντερ μπακ έκανε πραγματικά ένα καλό παιχνίδι αλλά ανά διαστήματα και αυτό μπορεί εύκολα να το παρατηρήσει κανείς και από τα στατιστικά που προέκυψαν με το τέλος της αναμέτρησης. Ο ερχομός του ίδιου στο κέντρο της άμυνας των «πρασίνων» έφερε έναν άλλον αέρα, έναν αέρα μεγαλύτερης σιγουριάς, καθώς εκεί δεν αγωνιζόταν ο Αράο, που αποδεδειγμένα δεν είναι η φυσική του θέση. Λογικό και επακόλουθο θα πω εγώ πως ήταν ο κόσμος του τριφυλλιού να εντυπωσιαστεί λίγο παραπάνω από όσο το επιτρέπει η κατάσταση και να εκστασιαστεί. 

Ο Ακαϊντίν δεν έκανε όμως τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απ' το να βρίσκεται εκεί που πρέπει την στιγμή που το απαιτεί. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι έκανε και ένα απίστευτο παιχνίδι όπως έχουν αφήσει άπαντες να εννοηθεί. 

Συγκεκριμένα, βλέποντας κανείς τα στατιστικά παρακάτω θα καταλάβει εύκολα πως πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα βράδια που ο ίδιος ενδεχομένως θα είχε στην Ελλάδα με αντίπαλο του τον επιθετικό της ΑΕΚ απ' το Τρινιτάντ και Τομπάκο. Οι δυο τους αλληλοεξουδετερώθηκαν με τον Λιβάι Γκαρσία πολλές φορές να έχει καταφέρει να ξεφύγει στο μαρκάρισμα τον Τούρκο αλλά ο ίδιος να υστερεί στην τελική του προσπάθεια είτε αυτή ήταν ευκαιρία είτε πάσα σε συμπαίκτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code