ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο 92-86: Ακόμη μια νίκη και προς ολοταχώς για τα Play-Off.


Νίκησε και πανηγύρισε και επίσημα την πρόκριση της στο Play In η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία τερμάτισε στην 7η θέση και πλέον περιμένει τον νικητή της αυριανής αναμέτρησης ανάμεσα στην Βίρτους Μπολόνια και την Μπασκόνια, για να μάθει τον αντίπαλο της στην μάχη για την είσοδο στα Play - Off.

 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να διατηρούν ωστόσο ένα μικρό προβάδισμα. Η διαφορά έφτασε γρήγορα στους 8 πόντους υπέρ των Ισραηλινών (25-17), με το τέλος της πρώτης περιόδου να βρίσκει την Μακάμπι στο +4 (27-23). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα της Ιταλικής ομάδας άλλαξε προς το καλύτερο και έτσι το παιχνίδι έγινε γρήγορα ντέρμπι. Οι άμυνες των δυο ομάδων εμφανίστηκαν ελαφρώς πιο "χαλαρές" και έτσι το σκορ πήγε σε υψηλές τιμές. Στην ανάπαυλα οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 52-52. 

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, με τις δυο ομάδες να δείχνουν αποφασισμένες να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την νίκη. Στα τελευταία λεπτά του δεκαλέπτου όμως, η "ομάδα του στρατού" βελτίωσε κάπως την άμυνα της και κατάφερε να ξεφύγει με διαφορά 7 πόντων (77-70). Γρήγορα όμως η διαφορά μειώθηκε με το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου καθώς η Αρμάνι έδειχνε σε θέση πως μπορεί να πιέσει μέχρι το τέλος για την νίκη. Στο σημείο εκείνο όμως η ομάδα από το Ισραήλ απέδειξε για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα την ανωτερότητα της και κατάφερε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη με το τελικό 92-86, με την οποία πανηγύρισε και την κατάληψη της 7ης θέσης που οδηγεί στο Play In Tournament. 

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν για μια ακόμη φορά ο Μπόλντγουιν με 18 πόντους, ενώ για την Αρμάνι Μιλάνο ήταν ο Λο με 13 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 27-23, 52-52, 77-70, 92-86

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code