ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Του βγήκε η κούραση στο τέταρτο δεκάλεπτο - Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός το πάλεψε πολύ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, επέστρεψε πολλές φορές στο σκορ, όμως ξέμεινε από δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο και γνώρισε την ήττα με 77-69 από τους Καταλανούς στο Palau Blaugrana.

Έτσι, η ελληνική ομάδα γυρίζει με το 1/2 από την Βαρκελώνη και πλέον είναι στο δικό της χέρι η πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Ο αγώνας 

Η Μπάρτσα ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και "εκμεταλλευόμενη" τα επιθετικά της ριμπάουντ και την καλή επιθετική βραδιά του Πάρκερ, έκλεισε προηγούμενη με 25-14 το πρώτο δεκάλεπτο. Ύστερα, στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους οι ερυθρόλευκοι ισορρόπησαν και μείωσαν έως και τους τέσσερις πόντους (34-30), με τις δύο ομάδες να οδηγούνται εν τέλει στα αποδυτήρια, με το σκορ στο 43-37.

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν το έβαλε κάτω και με εξαιρετική άμυνα και με τους Γκος, Ουόκαπ και Πίτερς να είναι πρωταγωνιστές στην επίθεση, προηγήθηκε δις με 54-55 και 56-57. Όμως, η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ υπέρ των γηπεδούχων, 60-57, έπειτα από σερί 4-0.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έβγαλε πάθος και με τέσσερα πολύ σπουδαία τρίποντα, δύο από τον Αμπρίνες και δύο από τον Πάρκερ, έφτασε ουσιαστικά στην πολυπόθητη για εκείνη ισοφάριση, με το ματς να λήγει στο 77-69.

MVP του παιχνιδιού ήταν ο Πάρκερ με 24 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ 11 πόντους σκόραρε ο Ερνανγκόμεθ. Για τον Ολυμπιακό, ο Πίτερς σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ από 10 πόντους πρόσθεσαν οι ΜακΚίσικ και Γκος.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 43-37, 60-57, 77-69

Δείτε εδώ αναλυτικά τα στατιστικά του ματς


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code