ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εύκολο απόγευμα για τους ερυθρόλευκους που στρέφουν την προσοχή τους στην Άστον Βίλα


Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Λαμία νωρίτερα και με σκορ 4-1 πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς με το βλέμμα του να στρέφεται πλέον στον ιστορικό ημιτελικό της Πέμπτης με την Άστον Βίλα στην Αγγλία. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον στο σημερινό παιχνίδι, αλλά οι παίκτες του δεν είχαν προβλήματα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν εύκολη νίκη. Προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός με 70 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και στο 21' έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Μασούρα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοσέλεφ. Στο 24' όμως ο Τσικίνιο άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Ποντένσε για το 1-0 του Ολυμπιακού. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της Λαμίας με τον Ναβάρο μετά από πάσα του Έσε για το 2-0. Στο 32' η προσπάθεια του Έσε πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια της Λαμίας. Λίγα λεπτά αργότερα το σουτ του Ποντένσε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ. 

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε το πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος και με την επανέναρξη έκανε τρία τα τέρματα του με τον Ποντένσε να κρεμάει τον Κοσέλεφ μετά από λάθος κεφαλιά του Σιμόν στο 52ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Τσιλούλη πέρασε άουτ για την Λαμία που δεν μπόρεσε να απειλήσει. Η Λαμία έβγαλε αντίδραση και στο 64' κατέφερε να μειώσει με σουτ του Τόσιτς μετά από γρήγορα εκτελεσμένο φάουλ του Λέικ για το 3-1. Στο 74' το δυνατό σουτ του Έσε εκτός περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Κοσέλεφ. Τρία λεπτά μετά η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο αλλά το πλασέ του Τσιλούλη πέρασε άουτ από πλεονεκτική θέση. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν και τέταρτο γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να πλασάρει σωστά μετά την ασίστ του Ελ Κααμπί για το τελικό 4-1. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code