ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν τελείωσε τίποτα , με επική ανατροπή στην... ανατροπή , ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-2


Σε μία ματσάρα στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει επί της ΑΕΚ σ' ένα παιχνίδι που είχε ανατροπή στην...ανατροπή !

Α' Ημίχρονο

Πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο εκατέρωθεν και για τις δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να βρίσκεται πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, με τον Κωνσταντέλια να σκοράρει στο 3' από το σημείο του πέναλτι μετά από πάσα του Μπαμπά Ραχμάν και να νικάει με πλασέ τον Αθανασιάδη. Η ΑΕΚ απάντησε άμεσα , με τον Πινέδα να περνάει όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ από τα αριστερά και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή σούταρε ιδανικά για το 1-1 στέλνοντας την μπάλα συρτά πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και έπειτα στο βάθος της εστίας του Κοτάρσκι στο 9'. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές φάσεις στην συνέχεια με του Αραούχο ένα σουτ που απέκρουσε ο Κοτάρσκι με υπερένταση να ξεχωρίζει αλλά και δοκάρι του Κουλιεράκη που έπιασε κεφαλιά και ο Αθανασιάδης έδιωξε με τα ακροδάχτυλα στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κόρνερ.

Β' Ημίχρονο

Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΚ πήρε μέτρα πίσω και έπαιξε αμυντικά τόσο όσο ... ώστε να διασφαλίσει το σκορ και την ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα αλλά πρόσεχε εξίσου τα νώτα του. Ο Δικέφαλος του βορρά έχασε μεγάλη φάση στο 67' με τον Κωνσταντέλια να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να αναγκάζει σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Αθανασιάδη. Τελικώς στο 76' η ΑΕΚ σκοράρει με τον Βίντα να παίρνει το ριμπάουντ μετά από  απόκρουση του Κοτάρσκι σε σέντρα που έγινε από φάουλ των κιτρινόμαυρων και να στέλνει ο Κροάτης την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.Και ισοφάριση για μια ακόμη φορά στο παιχνίδι, αυτή την φορά για τον ΠΑΟΚ που καταφέρνει στο 81' να κάνει το 2-2 με μονοκόμματο σουτ του Κωνσταντέλια ξανά σε φάση ανύποπτη, όπου η ΑΕΚ δεν αμύνθηκε καλά και ο Σαμάτα γύρισε με το κεφάλι στον Έλληνα μέσο.Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ολική ανατροπή στο 91' με τον Σάστρε να πιάνει ένα δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής μετά από απομακρυνση της άμυνας της ΑΕΚ σε κόρνερ των Θεσσαλονικιων και έτσι ήρθε το 3-2 .



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code