ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

34η αγωνιστική Euroleague: Οριστικά τρίτη η Μονακό, πέρασε δύσκολα από το Κάουνας η Ρεάλ


Η Μονακό προσπάθησε να... χάσει από την Μπάγερν, αλλά έφτασε εν τέλει στη νίκη με 89-85 και κλείδωσε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα. Στο άλλο ματς, χρειάστηκε το καλάθι του Ντεκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο για να περάσει η Ρεάλ από το Κάουνας με 62-64.


Μονακό - Μπάγερν Μονάχου 89-85: Τα... χρειάστηκε η Μονακό - Οριστικά τρίτη η γαλλική ομάδα

Η Μονακό έκανε φανταστικό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 54-30 στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, ωστόσο λίγο έλειψε να χάσει από την αδιάφορη Μπάγερν, όταν οι Γερμανοί μείωσαν σε 81-79 και 84-82 στην τέταρτη περίοδο. Ωστόσο, ο τελευταίος λόγος ανήκε στους γηπεδούχους και οι Τζέιμς και Ντιαλό έδωσαν επί της ουσίας τη νίκη στην ομάδα τους με 89-85.

Πολυτιμότερος παίκτης του ματς ήταν ο Τζέιμς με 17 πόντους και 12 ασίστ. Στους 20 πόντους σταμάτησε ο Ντιαλό, ενώ 14 πρόσθεσε ο Οκόμπο. Για τους Βαυαρούς, 26 πόντους σκόραρε ο Έντουαρντς.

 


Ζαλγκίρις Κάουνας - Ρεάλ Μαδρίτης 62-64: Με λυτρωτή Ντεκ πέρασε από το Κάουνας η Ρεάλ

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ζαλγκίρις, αλλά με καλάθι του Γκάμπριελ Ντεκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, πήρε την νίκη με 62-64 και ολοκλήρωσε με το - αν μη τι άλλο - εντυπωσιακό 27-7 την κανονική περίοδο της Euroleague.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Μούσα με 17 πόντους. Σημαντική η συνεισφορά του Χεζόνια, που σταμάτησε στους 16 πόντους. Για την Ζαλγκίρις, Έβανς και Μάνεκ σκόραραν από 16 πόντους.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code