ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

33η αγωνιστική Euroleague: Δύσκολα την Ζαλγκίρις η Μονακό - Επιβλητική η Βιλερμπάν στην Ισπανία


Η Μονακό του Μάικ Τζέιμς δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ζαλγκίρις, ωστόσο έφτασε στη νίκη με 69-66 και κλείδωσε την πρόκρισή της στα play-off της φετινής Euroleague. 

Παράλληλα, η Βιλερμπάν πέρασε με το επιβλητικό 69-98 από την La Fonteta κόντρα στην Βαλένθια και γκρέμισε τις όποιες ελπίδες της ομάδας του Άλεξ Μούμπρου για πρόκριση στα play-in της διοργάνωσης.


Μονακό - Ζαλγκίρις Κάουνας 69-66: Νίκη 4άδας για την Μονακό απέναντι στην σκληροτράχηλη Ζάλγκιρις

Η Μονακό, παρότι προηγούταν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στην Ζαλγκίρις, ενίοτε και με διψήφιες διαφορές, τα... χρειάστηκε για να φτάσει στην επικράτηση με 69-66 και συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια της για την κατάληψη μίας θέσης στην τελική τετράδα της βαθμολογίας. Για τους νικητές, ο Τζέιμς σκόραρε 18 πόντους, ενώ στους 14 πόντους σταμάτησε ο Μοτιεγιούνας. Για την Ζαλγκίρις, 17 πόντους έβαλε ο πολύ άστοχος Κίναν Έβανς (3/8 δίποντα, 2/8 τρίποντα).


Βαλένθια - Βιλερμπάν 69-98: Γαλλική παράσταση για έναν ρόλο

Η Βιλερμπάν κέρδισε με σχετική άνεση την Βαλένθια στην Ισπανία με 69-98, με την ισπανική ομάδα να αποκλείεται και μαθηματικά από την συνέχεια της Euroleague. Η ομάδα του Πιερίκ Πουπέ αξιοποίησε το πολύ καλό της πρώτο ημίχρονο (38-52) και με εντυπωσιακό 17-0 σερί στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με το οποίο το σκορ έγινε 38-69, απλοποίησε επί της ουσίας την υπόθεση - νίκη και πήρε το διπλό με 69-98. Για την Ασβέλ, 21 πόντους σκόραρε ο Λοβέρν, 19 πρόσθεσε ο Ντε Κολό, ενώ στους 13 πόντους σταμάτησαν οι Τόμας και Πάρις Λι. Από πλευράς Βαλένθια, 18 πόντους έβαλε ο Κρις Τζόουνς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code