ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 3-2: Όλα θα κριθούν στην Τουρκία


Νίκη έστω και στην διαφορά του ενός τέρματος (3-2) για τον Ολυμπιακό, σε ένα κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου ένα πέναλτι έφερε τα πάνω κάτω.



Α' Ημίχρονο 


Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού. Μόλις στο 8ο λεπτό, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να σκοράρουν, μετά το κλέψιμο του Μασούρα από τα δεξιά. Ο Έλληνας παίκτης έδωσε στον άξονα, εκεί που βρισκόταν ο Φορτούνης, και με σουτ συρτό εκτός περιοχής "ξέρανε" τον Λιβάκοβιτς. Η πίεση των Πειραιωτών συνεχίστηκε έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 27' με κεφαλιά του Κάρμο, με τον Κροάτη να έχει απάντηση. Στο 32ο λεπτό, ο Κώστας Φορτούνης από εκτελεστής μετατράπηκε σε δημιουργός, δίνοντας εξαιρετική πάσα στον Γιόβετιτς, και από δύσκολη γωνία πραγματοποιήθηκε και το 2-0. Σημαντική ευκαιρία για την Φενέρμπαχτσε αυτή του Κρούνιτς στις καθυστερήσεις με σουτ εντός περιοχής. Απάντηση είχε ο Τσολάκης.


Β' Ημίχρονο 


Στην επανάληψη η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, άσκησε πίεση έχουν γκολ αλλά και συνέπειες. Στο 51ο λεπτό ο Ελ Κααμπί θα βρεθεί μπροστά από τον Λιβάκοβιτς αλλά ο τελευταίος θα αποκρούσει. Στο 3-0 εν τέλει θα έρθει ξανά από πίεση των ερυθρολεύκων, ε τον Τσικίνιο να πλασάρει άψογα. Ωστόσο η κούραση ήταν αναμενόμενη και είχε ως συνέπεια τα αρκετά κενά. Το πρώτο γκολ της τουρκικής ομάδας ήρθε στο 67'από το αχρείαστο πέναλτι του Ρέτσου και την άψογη εκτέλεση του Τάντιτς. Το γκολ έδωσε "αέρα" στην Φερνερ και έξι λεπτά αργότερα θα σκοράρει ξανά με τον Καχβετσί, από ωραία πάσα του Σιμάνσκι. Η πίεση από τους φιλοξενούμενους ήταν κάθε λεπτό όλο και πιο έντονη, ενώ ο Ολυμπιακός είχε υποχωρήσει αρκετά. Εν τέλει θα καταφέρει να κερδίσει και να πάει για το αποτέλεσμα στην Τουρκία με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code