ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος - Ατρόμητος 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο "άδειο" Πανθεσσαλικό


Για την τέταρτη αγωνιστική των play off, Βόλος και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη χωρίς κόσμο, καθώς το γήπεδο δεν διαθέτει τις κάμερες που απαιτούνται.

Τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και οι διακοπές δεν ευνόησαν τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά αμφότερες σημείωσαν από δύο γκολ και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά ο Βόλος απάντησε δις για το 2-2. Με την ισοπαλία αυτή ο Ατρόμητος συνεχίζει στην κορυφή των play out με 34 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έφτασε τους 29, αποκτώντας μαξιλαράκι ασφαλείας από την Κηφισιά. 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις και με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα οι δυο ομάδες σημείωσαν από ένα τέρμα πριν το ημίχρονο. H πρώτη καλή στιγμή ανήκε για τον Βόλο στο 9ο λεπτό, αλλά το σουτ του Γκαρσία κατέληξε στην αγκαλιά του Μαρκετζιάνι.

Ο Ατρόμητος σκόραρε ουσιαστικά στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι με υποδειγματική αντεπίθεση και πλασέ του Νίκου Αθανασίου μετά από ασίστ του Αντζιέλσκι στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τέρμα του νεαρού αριστερού οπισθοφύλακα πανηγυρίστηκε έξαλλα, καθώς ήταν το πρώτο του επαγγελματικό γκολ. 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαρσία κέρδισε πέναλτι από τον Αθανασίου με τον Αργεντινό επιθετικό να αναλαμβάνει την εκτέλεση, ο Μαρκετζιάνι έπεσε σωστά αποκρούοντας την μπάλα, αλλά ο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε από κοντά σε 1-1. Αυτό ήταν το 8ο τέρμα του Αργεντινού στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος η πρώτη τελική ανήκε και αυτή τη φορά στον Βόλο με το σουτ του Ντε Καμπς στο 49' να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από την ολική ανατροπή στο 58', αλλά ο Μαρκετζιάνι είπε "όχι" στο σουτ του Ασεχνούν εκτός περιοχής. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος απάντησε στην ευκαιρία των Θεσσαλών με το σουτ του Αγκιμπού να καταλήγει κόρνερ μετά την επέμβαση του Κόβατς. 

Ο Ατρόμητος στο 69' κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Σιέλη σε σουτ του Αντζιέλσκι μέσα από την περιοχή. Ο κ. Μαλούτας έκανε χρήση του on field review και υπέδειξε την άσπρη βούλα και την παράβαση υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Αντζιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας για το 1-2. Ο Βόλος του Χρήστου Κοντή έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Μαρκετζιάνι κατέβασε τα ρολά στην κεφαλιά του Σιέλη μέσα από την περιοχή. 

Ότι δεν κατάφερε όμως ο Σιέλης στο 78' για τον Βόλο, το σημείωσε ο Γκλάβτσιτς με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ δύο λεπτά αργότερα για το τελικό 2-2. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code