ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 1-0 (2-3): Ήρωας Τζολάκης και πρόκριση στα ημιτελικά


Στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός, ενώ χρειάστηκε και η εκτέλεση των πέναλτι, όπου ο Τσολάκης με τρείς επεμβάσεις σφράγισε την πρόκριση.



Α' Ημίχρονο 


Ένα 45λεπτο χωρίς αρκετές φάσεις, εξελίχθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Καχβετσί θα εκμεταλλευτεί το κενό στην άμυνα και την ολιγωρία του Ορτέγκα, και με το αριστερό νίκησε τον Τσολάκη, στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή του γωνία. Οι ερυθρόλευκοι αν και προσπάθησαν να απειλήσουν από τις δύο πλευρές, δεν κατάφεραν να απειλήσουν είτε από δεξιά με τον Φορτούνη, είτε αριστερά με τον Ποντένσε. Σημαντική ευκαιρία είχε ξανά στο 34' με τον Καχβετσί η Φενέρμπαχτσε. Ο Τούρκος ενώ ντρίπλαρε, σούταρε προς την δεξιά γωνία του τέρματος αλλά ο Τσολάκης είχε αυτήν την φορά την απάντηση. Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχος να βρίσκονται μπροστά στο σκορ και τον Ολυμπιακό χωρίς καλές αντιδράσεις. 


Β' Ημίχρονο 


Στην επανάληψη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προτίμησε να αλλάξει το αρχικό σύστημα, και με την έλευση του Ιμπόρα, οι ερυθρόλευκοι είχαν περισσότερη κατοχή σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Χωρίς αρκετές ευκαιρίες εξελίχθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, αλλά η αλλαγή του Μασούρα παραλίγο να αποδειχθεί χρυσή, όταν είχε την μοναδική ευκαιρία στο 80ο λεπτό, σε τετ α τετ κόντρα στον Λιβάκοβιτς, με τον Κροάτη να διώχνει στο πλασέ του Έλληνα επιθετικού. Τέλος αγώνα και οι δύο ομάδες με συνολικό σκορ (3-3) οδηγήθηκαν στην παράταση.


Παράταση


Στον έξτρα χρόνο, είδαμε τις δύο ομάδες να έχουν δώσει αρκετά στον αγωνιστικό χώρο και την μοναδική ευκαιρία στο πρώτο δεκαπετάλεπτο να είναι για τους Πειραιώτες. Η εξαιρετική η εκτέλεση του Φορτούνη, που βρήκε τον Ιμπόρα στην μικρή περιοχή, και με κεφαλιά να απειλεί τον Κροάτη και την μπάλα μετά από παρέμβαση να πηγαίνει στο δοκάρι. Μετά από ακόμα δεκαπέντε λεπτά Φενέρ και Ολυμπιακός οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code