ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Παναθηναϊκός 0-2: Τεράστιο "διπλό" με "ζωγραφιά" Σπόραρ!


Σε ένα μοιρασμένο ματς στο οποίο ο Άρης είχε τις φάσεις για γκολ, ο Παναθηναϊκός, με τον Σπόραρ να μπαίνει αλλαγή και με ένα εκπληκτικό πλασέ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, επιβλήθηκε με 0-2 (90' αυτογκόλ Μπράμπετς το δεύτερο γκολ) του Άρη εκτός έδρας και συνεχίζει τη "μάχη" του τίτλου με έξτρα ψυχολογία και δύο σερί νίκες στα φετινά πλέι-οφς!




Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Πρώτη φάση στο ματς με τον Άρη να αποτελεί με τον Μορόν, το σουτ του όμως κατέληξε άουτ (11'), ενώ ο Παναθηναϊκός "απάντησε" άμεσα με τον Ιωαννίδη να απειλεί τον Κουέστα και την μπάλα να φεύγει έξω (12'). Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα από τα 30 μέτρα, η μπάλα εκτός εστίας (15'). Ο Άρης απείλησε ξανά με τον πρώτο του σκόρερ, ο Ντραγκόφσκι όμως είχε απάντηση, με το σουτ του Γκαρσία στο επόμενο λεπτό να καταλήγει ξανά στα χέρια του Πολωνού τερματοφύλακα (16'). Κεφαλιά του Ιωαννίδη λίγο αργότερα, ο Κουέστα μπλόκαρε με ευκολία (17'). Πάνω-κάτω ήταν το παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Νέα τελική του Μορόν με απευθείας φάουλ, η μπάλα έξω (26'). Νέα τελική για τους κιτρινόμαυρους με το δυνατό φάουλ του Φαμπιάνο να καταλήγει στην αγκαλιά του Ντραγκόφσκι (32'). Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Μορόν να επωφελείται της κόντρας εντός της περιοχής να φτάνει ίσα ίσα την μπάλα και τον Ντραγκόφσκι να έχει "απάντηση" (34'). Σου του Παλάσιος, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουέστα (37'). Νέα προσπάθεια των παικτών του Άκη Μάντζιου να απειλήσουν τον Ντραγκόφσκι, με την σέντρα-σουτ του Φεράρι να αποδεικνύεται εύκολη λεία για τον Πολωνό κίπερ (39'). 



Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος με τον Σουλεϊμάνοφ να σουτάρει με το δεξί και την μπάλα να φεύγει άουτ (55'). Πολύ καλή στιγμή για τους Πράσινους, με τον Βαγιαννίδη να σεντράρει παράλληλα και τον Σπόραρ να μην προλαβαίνει σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (60'). Στην αμέσως επόμενη φάση το Τριφύλλι προηγήθηκε! Ο Μπράμπετς έκανε ολέθριο λάθος πασάροντας πάνω στον Μπερνάρ, ο τελευταίος πάσαρε σωστά στον Σπόραρ ο οποίος πλάσαρε εκπληκτικά για το 1-0 του Παναθηναϊκού (62'). Σημαντικό προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους σε ένα ματς που δεν ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή του παιχνιδιού η μία στιγμή έκανε τη διαφορά! Σου του Νταρίντα, η μπάλα ψηλά άουτ (70'). Νέα φάση για τους γηπεδούχους, με τον Μάνου Γκαρσία να σουτάρει μετά από καλή πάσα του Σουλεϊμάνοφ και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντραγκόφσκι (72'). Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει στο 90', με τον Φαμπιάνο να πασάρει με το κεφάλι στον Ανσαριφάρντ και τον Ιρανό να παίρνει την κεφαλιά, την μπάλα να κατευθύνεται στο τέρμα και τον Γεντβάι να διώχνει και να σώζει τον Παναθηναϊκό από βέβαιο γκολ! Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του! Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα, ο Μλαντένοβιτς σεντράρει παράλληλα, ο Τζούρισιτς έκανε την προβολή με τον Κουέστα να διώχνει την μπάλα πάνω στον Μπράμπετς και τον Τσέχο άθελά του να στέλνει την ην μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2! Τυχερό δεύτερο γκολ για τους Πράσινους, με το οποίο "καθάρισαν" το ματς στις καθυστερήσεις του αγώνα! Τίποτα περαιτέρω στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Παναθηναϊκό να φεύγει με ένα σπουδαίο διπλό από τη Θεσσαλονίκη και να συνεχίζει ακάθεκτος το "κυνήγι" του τίτλου.



Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Ζουλ (59' Βερστράτε), Νταρίντα (73' Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Μάνου Γκαρσία (73' Φετφατζίδης), Σαβέριο (73' Ανσαριφάρντ), Μορόν.

Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ (77' Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας (88' Μαντσίνι), Παλάσιος (46' Σπόραρ), Μπερνάρ (77' Τζούρισιτς), Ιωαννίδης (90' Βέρμπιτς).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code