ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κηφισιά - Παναιτωλικός: Ντέρμπι παραμονής ενόψει playouts

 


Λίγο πρίν την έναρξη των play outs, η Κηφισιά υποδέχεται (19.30) τον Παναιτωλικό, σε ένα από τα παιχνίδια που θα κρίνουν παραμονή.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας, με έναν βαθμό λιγότερο από τους Αγρινιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στην 12η θέση. Αύτο φανερώνει και τον βαθμό σπουδαιότητας που έχει και το συγκεκριμένο μάτς, λίγες μέρες πρίν μπούν οι ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία, στην τελική ευθεία και τα play outs.

Με τον Κώστα Μπράτσο στον πάγκο της, η Κηφισιά έχει εμφανώς βελτιωθεί και στους τελευταίους 5 αγώνες, έχει πάρει 6 βαθμούς, έχοντας μόλις μία ήττα. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός αν και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τα δύο τελευταία παιχνίδια, γνωρίζοντας δύο ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμειναν για την Κηφισιά οι Κρίστινσον, Μποτία, Τσάπαν, Σμπώκος, Αντούνες, Παπασάββας, Σναϊντερλάν και Αντερέγκεν, ενώ εκτός αυτής των φιλοξενούμενων έμειναν οι Μπαλντασάρα, Στεργιάκης, Μπακάκης, Ντίας και Μπάμποκ.

Οι αποστολές

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Σολόα, Κωσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Κλωναρίδης, Μπιφουμά

Παναιτωλικός: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code