ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Κοιτάνε μόνο τα Play-out



 Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα αναμετρηθούνε σήμερα για τη 4ή φορά, και όχι τελευταία, Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης. Έχουν προηγηθεί η αναμέτρηση του πρώτου γύρου όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα της Τρίπολης (1-0) και οι δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Πανσερραϊκό να παίρνει την νίκη εκτός έδρας (0-2) και την ισοπαλία εντός (1-1). Οι δύο ομάδες ψάχνουν βαθμούς μόνο για να αυξήσουν την διαφορά τους από τις τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού, με τον Πανσερραϊκό να έχει 24 βαθμούς και τον Αστέρα να βρίσκεται στους 31, χάνοντας οριακά μια θέση στα Play-off από την εξαιρετική φέτος Λαμία.


Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από ακόμη μια φετινή ήττα από τον ΠΑΟΚ, την τέταρτη συνολικά μαζί με τους αγώνες του κυπέλλου, με σκορ 0-2, δεχόμενη δύο γκολ από δικά της λάθη στο τέλος του κάθε ημιχρόνου. Θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μορέιρα και Δεληγιαννίδη καθώς αμφότεροι δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα δει την επιστροφή των δύο επιθετικών της, Άλεξιτς και Μπεντακόρ, όπου θα προσθέσει δύναμη στην επιθετική γραμμή της για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός και οι Θυμιάνης και Οικονόμου. Έχει συμπληρώσει 6 αγώνες χωρίς νίκη και θέλει να μπει στα Play-out με σκοπό να φτάσει τους 32-33 βαθμούς, με τους Σερραίους να θεωρούνε πως θα είναι αρκετοί για την εξασφάλιση της παραμονής τους.

Στον αντίποδα ο Μίλαν Ράσταβατς είδε την ομάδα του να έρχεται ισόπαλη με 3-3 απέναντι στην ουραγό Κηφισιά, σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκε πίσω από πολύ νωρίς αλλά κατάφερε να το γυρίσει σε 3-2 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μόνο για να ισοφαριστεί ξανά στο δεύτερο μέρος και τελικά να χάσει μια σημαντική νίκη που θα της έδινε ελπίδες για την είσοδο της στα Play-off, με τον προπονητή των Αρκάδων να δηλώνει απογοητευμένος με το αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παιχτών του. Η τελευταία προπόνηση στη Σέρρες έγινε χωρίς τους Αλάγμπε, Γκος και Ζουκάνοβιτς, ενώ επέστρεψε έπειτα από καιρό στην αποστολή ο Γκρόζντανιτς.

Οι αποστολές

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Τομάς, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Αλεξιτς, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code