ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Θεαματικό παιχνίδι και νίκη των Λέικερς με 150-145 κόντρα στους Πέισερς


Από τη χθεσινή βραδιά που είχε έξι παιχνίδια στο πρόγραμμα, το παιχνίδι των Λέικερς με τους Πέισερς ξεχώρισε λόγω του υψηλού σκορ της.

Οι Λέικερς φιλοξένησαν την ομάδα της Ιντιάνα, σε ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό, όπως όλα τα εναπομείναντα, καθώς και οι δύο ομάδες παλεύουν για την είσοδο στα πλέι-οφ και ιδανικά στην εξάδα της περιφέρειάς τους. Οι Πέισερς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν ένα προβάδισμα που έφτασε μεχρι και τους 11 πόντους. Οι οικοδεσπότες, όμως, απάντησαν γρήγορα και πήγαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα με ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Στην τρίτη περίοδο επέκτειναν τη διαφορά τους στους 19 πόντους και όπως φαινόταν θα έπαιρναν μία εύκολη νίκη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού οι Πέισερς μπήκαν δυναμικά στην τελευταία περίοδο και γρήγορα έριξαν τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό. Εν τέλει η εμπειρία των Λέικερς, καθώς επίσης και ο πλουραλισμός στην επίθεση, με τέσσερεις παίκτες τους να σκοράρουν 25 ή περισσότερους πόντους, ήταν αρκετά ώστε να τους δώσουν την νίκη με τελικό σκορ 150-145. Να σημειωθεί ότι οι Λέικερς είχαν να σκοράρουν 150 ή παραπάνω πόντους σε ένα παιχνίδι από το 1987.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισαν η νίκη των Μπακς επί των, μέχρι πρότινος πρώτους στη Δυτική Περιφέρεια, Θάντερ καθώς και η ήττα των Γουόριορς από τους Τίμπεργουλβς, που επίσης παλέυουν ακόμα για την πρωτιά στη Δύση.

Με το τέλος της σεζόν-μαραθωνίου του NBA να πλησιάζει και τις ομάδες να διανύουν τα τελευταία μέτρα πλέον, κάθε παιχνίδι που απομένει για τις περισσότερες ομάδες έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την τελική τους κατάταξη εν όψει των πλέι-οφ. Ειδικά στην Δυτική Περιφέρεια, φαίνεται ότι ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζον θα υπάρχουν ανακατατάξεις τόσο στην κορυφή, όσο και στις θέσεις 6 έως 11. Στην κορυφή της περιφέρειας, Νάγκετς, Θάντερ και Τίμπεργουλβς έχουν διαφορά μόλις ένα παιχνίδι μεταξύ τους. Από την άλλη, τρεις ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι της πολυπόθητης έκτης θέσης που οδηγεί απευθείας στα πλέι-οφ και όχι στα πλέι-ιν, οι οποίες είναι οι Σανς, οι Κινγκς και οι Μάβερικς που έχουν μεταξύ τους μόλις μίσό(!) παιχνίδι διαφορά και λίγο πιο πίσω τους καραδοκούν επίσης οι Λέικερς. Τέλος, για την είσοδο τους στα πλέι-ιν φαίνεται ότι θα κοντραριστούν στήθος με στήθος οι Γουόριορς με τους Ρόκετς, οι οποίοι τελευταία έχουν καθοδική και ανοδική πορεία αντίστοιχα και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 4 Απριλίου, σε ένα παιχνίδι που, εκτός απροόπτου, θα κρίνει πολλά.

Από την άλλη, η Ανατολή είναι λίγο πιο προβλέψιμη, με τους Σέλτικς να έχουν κλειδώσει την πρωτιά στην περιφέρεια με 11 παιχνίδια να απομένουν για εκείνους. Πιθανές ανακατατάξεις, όμως, μπορούν να υπάρξουν και εκεί, τόσο στις θέσεις 3 έως 5 (Κλίβελαντ, Νέα Υόρκη, Ορλάντο), όσο και στις θέσεις 6 εώς 8 (Ιντιάνα, Μαϊάμι, Φιλαδέλφια). Τέλος, οι Μπακς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της περιφέρειας με 2 παιχνίδια διαφορά από τους τρίτους, αλλά με ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα να τους απομένει και την πλειοψηφία των εναπομείναντων παιχνιδιών να είναι στην έδρα τους, αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους και το προβάδισμα έδρας στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς 101-114
Λος Άντζελες Κλίπερς - Φιλαδέλφια Σίξερς 107-121
Μαϊάμι Χιτ - Κλίβελαντ Καβαλίερς 121-84
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 114-110
Μιλγουόκι Μπακς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 118-93
Λος Άντζελες Λέικερς - Ιντιάνα Πέισερς 150-145

Το top-10 της βραδιάς:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code