ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκόνγκ: «Υπέφερα από ένα σκίσιμο στον δικέφαλο μηριαίο, επιβίωσα με παυσίπονα»


Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, αν και ήταν τραυματίας στους ομίλους του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, κατάφερε να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια με τη Νιγηρία, με την οποία έφτασε έως τον τελικό, έχοντας ανακηρυχθεί μάλιστα και MVP της διοργάνωσης.

Ωστόσο, με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη κρίθηκε αναγκαίο πως θα πρέπει να προχωρήσει σε επέμβαση, μένοντας εκτός δράσης στερώντας της υπηρεσίες του απ' την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος συγκλονίζει με τις δηλώσεις του που έκανε στο CNN World Sports λέγοντας πως:

«Υπέφερα από ένα σκίσιμο στον δικέφαλο μηριαίο. Στον έξω τένοντα του μηραίου. Η πρώτη ενόχληση ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού στη φάση των ομίλων. Μπόρεσα να συνεχίσω να παίζω και όταν έκανα άλλη μια μαγνητική τομογραφία μετά το τουρνουά, ανακαλύψαμε ότι πράγματι είχε σπάσει.

Μετά δεν μπόρεσα να προπονηθώ πραγματικά, αφού το να παίζω με αυτό το πρόβλημα, με πονούσε τόσο πολύ. Απλώς προσπαθούσα να μειώσω το πρήξιμο με πάγο. Μπορεί να προπονούμουν για 30 λεπτά την ημέρα πριν από κάθε παιχνίδι και μετά μπορείς να επιβιώσεις στον αγώνα χάρη σε ένα μείγμα αδρεναλίνης και παυσίπονων. Το έβλεπα καθαρά την επόμενη μέρα του παιχνιδιού, καθώς είχα πρόβλημα στο περπάτημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code