ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Μίλων: Το Final Four της Λάρισας ήταν η αποθέωση του αθλήματος!

Το SNG βρέθηκε στην Λάρισα για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας (βόλεϊ) και σας μεταφέρει το κλίμα μίας διοργάνωσης - γιορτή για τον ελληνικό αθλητισμό.

Έχει καταντήσει πλέον κλισέ να χρησιμοποιούνται τίτλοι όπως παιχνίδι ή τουρνουά - διαφήμιση για τον τόπο, όταν σε αυτά δεν πραγματοποιούνται επεισόδια, παρουσία φιλάθλων που υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι διαδοχικοί τελικοί του κυπέλλου καλαθοσφαίρισης που έλαβαν χώρα στα "Δύο Αοράκια" ανάμεσα στους δύο "αιωνίους". Και εκεί ωστόσο υπήρξαν μερικά παρατράγουδα με την υπογραφή μικρού αριθμού χούλιγκανς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αισχρά υβριστικά συνθήματα έναντι ανθρώπων που εργάζονται στο αντίπαλο δέος.

Αυτό που συνέβη ωστόσο στην Λάρισα το περασμένο διήμερο (29/03 -30/03) πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Σε ένα σχεδόν κατάμεστο κλειστό, με περίπου τρεις χιλιάδες κόσμο να δίνει δυναμικό παρόν, το μίνι - τουρνουά για την ανάδειξη του κυπελλούχου Ελλάδος διοργανώθηκε με πλήρη επιτυχία. Φίλαθλοι με διακριτικά και από τους τέσσερις ανταγωνιστές (σ.σ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Μίλωνας), οι οποίοι με επευφημίες και χειροκροτήματα, υποστήριξαν τις ομάδες τους και έδειξαν τον δρόμο...

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στο Δήμο Λαρισαίων και τις αστυνομικές αρχές για το πλάνο, το οποίο υλοποιήθηκε με επιτυχία, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αφήσει ικανοποιημένους τόσο τους παρόντες στον θεσσαλικό κάμπο, όσο και τους θεατές από τους δείκτες των τηλεοράσεων. Αποκορύφωμα η παρουσία εκατοντάδων μικρών παιδιών, τα οποία το απόλαυσαν με την ψυχή τους.

Ευχής έργο δε, το γεγονός ότι άπαντες έγιναν μάρτυρες ενός εκ των πιο συγκλονιστικών τελικών που έχει λάβει ποτέ χώρα στον θεσμό. Η ομάδα - έκπληξη της διοργάνωσης, ο Μίλων, αφού υπέταξε τον Παναθηναϊκό (σ.σ. 3-1) στον πρώτο κατά χρονική σειρά ημιτελικό, έβαλε παραπάνω από δύσκολα στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι νωρίτερα χρειάστηκε να αφήσουν έξω τον "δικέφαλο του Βορρά".

Πέντε σετ, εναλλαγές συναισθημάτων και υψηλού επιπέδου βόλεϊ, με αποτέλεσμα ο μεγάλος τελικός να οδηγηθεί στο "tie break", όπου τα πάντα κρίθηκαν στους 15 πόντους. Ο σύλλογος από τη Νέα Σμύρνη άγγιξε τη νίκη, αλλά "πληγώθηκε" από την απειρία της, καθώς οι παίκτες της δεν στερήθηκαν ούτε στο ελάχιστο από θέμα ποιότητας. Παράλληλα έδειξε το παράδειγμα και τον δρόμο για όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα... πως αν πραγματικά λειτουργείς με υγιή πρότυπα και υπάρχει διάθεση για επένδυση, τότε ταβάνι αποτελεί μονάχα ο ουρανός. Γι' αυτό και τόσο κατά την διάρκεια όσο και με το πέρας της αναμέτρησης αμφότερες οι δύο ομάδες χειροκροτήθηκαν από το "κλειστό" το οποίο βρισκόταν στο "πόδι", εκστασιασμένο από το θέαμα που προσέφεραν οι πρωταγωνιστές!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code