ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κώστας Ρούπτσος : Νέα εποχή για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο!


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024. Μία αναμφίβολα σημαντική ημερομηνία στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου δεδομένου ότι πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας", όπου ανακοινώθηκε επίσημα ότι η επενδυτική πρόταση που προκρίθηκε & εν τέλει εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση για τη δημιουργία της ΠΑΕ μετά την άνοδο της ομάδας στη Super League 2 (απομένει μόνο η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ εθνικής 2023/2024 με τους κυανέρυθρους να βρίσκονται στο +13 από τον Εθνικό 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε) & την επιστροφή του Πανιωνίου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από 4 χρόνια είναι αυτή του Κώστα Ρούπτσου. Να σημειωθεί πως οι υπόλοιπες προτάσεις ενδιαφερόμενων επενδυτών δεν προχώρησαν.

Ο Κώστας Ρούπτσος είναι μεγαλομέτοχος, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της inDigital, η οποία ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική Τεχνολογική εταιρεία με μετόχους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής & Ανάπτυξης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών. Να σημειωθεί πως η εν λόγω εταιρεία ήταν αυτή που ανέλαβε και έφερε εις πέρας τόσο το έργο του VAR στην Ελλάδα όσο και μεγάλο κομμάτι έργων ψηφιοποίησης του ελληνικού δημοσίου (gov.gr).

Τον λόγο αρχικά έλαβε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Θοδωρής Ντάντος ο οποίος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην πορεία του συλλόγου την τελευταία τετραετία με την περιπέτεια της Γ εθνικής κατηγορίας και τις σημαντικές ενέργειες για την σταδιακή επαναφορά του συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Επισήμανε πως η επιλογή του νέου επενδυτή έγινε πολύ προσεγμένα, κρίνοντας την ως την καλύτερη πρόταση (από κάθε άποψη) συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες πλευρές για τους κυανέρυθρους που είχαν έρθει σε συζητήσεις με την πλευρά του Ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Εν συνεχεία, ο Κώστας Ρούπτσος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο του Πανιωνίου εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει την πρόταση του, τόνισε τις φιλοδοξίες του και αναφέρθηκε αναλυτικά για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ δείχνοντας απόλυτα ενημερωμένος για την οικονομική κατάσταση της ομάδας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχαν προηγηθεί ουκ ολίγες συζητήσεις με την πλευρά του Ερασιτέχνη Πανιωνίου εντός των τελευταίων 12 μηνών!

Επίσης, ανέφερε πως στο αγωνιστικό σκέλος στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στη Super League 2 της σεζόν 2024/2025 και γιατί όχι να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League 1 ακόμα και από την πρώτη σεζόν!

Σοβαρός, μετρημένος, γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου (έχει υπάρξει στο παρελθόν προπονητής ερασιτεχνικών σωματείων) χωρίς να υπερβάλλει και να υπόσχεται ανέφικτα πράγματα, έδειξε πεποισμένος πως θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να φέρει εις πέρας το δύσκολο & απαιτητικό εγχείρημα με τις ιδιαιτερότητες που αναλύθηκαν.

Το παρόν στη Γενική Συνέλευση έδωσαν σχεδόν 500 φίλοι του Ιστορικού.

Να σημειωθεί πως στο διαδικαστικό κομμάτι, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ εθνικής 2023/2024, θα σταλεί πρόσκληση από την ΕΠΟ στον Πανιώνιο ως πρωταθλητή του 4ου ομίλου για συμμετοχή στην Super League 2 της περιόδου 2024/2025. Αμέσως μετά την αποδοχή της πρόσκλησης, θα προχωρήσουν και οι διαδικασίες για τη δημιουργία της ΠΑΕ και την τυπική επιστροφή της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά το 2020!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code